RUSKETUS YHDESSÄ YÖSSÄ

P1065816 P1065665

Ihanaa huomenta.

Voin miltei kuvitella käyneeni ulkomailla yön aikana. Aivan kuin olisin viettänyt pitkän viikonlopun Barcelonan auringon alla. Paistatellut eurooppalaisessa suurkaupungissa kevätpäivää jonkin kahvilan terassilla ja imenyt samalla itseeni aurinkoenergiaa. Juonut kupillisen espressoa ja jatkanut kaupunkikierrostani. Istahtanut alas rantakadun varrella sijaitsevalle penkille palmujen katveeseen ja suunnannut kasvot kohti aurinkoa. Nauttinut joka sekunnista.

Tällä kertaa ei tarvinnut kuitenkaan edes lähteä kotoa minnekään. Sain kasvoilleni kauniin ja tasaisen päivetyksen vain nukkumalla kauneusunet. Hieman toki tarvitsin apuvoimia. Vita Liberatan Self Tanning Night Moisture Mask teki yön aikana taikojaan.

P1065813 P1065824

Käytän päivettäviä voiteita todella varovaisesti. Kokemukset ovat osoittaneet, että toisinaan itseruskettavien jälki ei ole ihan-sitä-mitä-toivoin, vaikka olisinkin pilkuntarkasti noudattanut käyttöohjeita; kuorinut ja kosteuttanut, antanut kuivua rauhassa ja odottanut. Toisinaan liian oranssi, toisinaan yhtä laikukas kuin dalmatialainen.

Talvi on vienyt mukanaan kuitenkin kaiken värin kasvoiltani. Olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni ja olenkin jo innokkaasti odotellut sitä ensimmäistä, kevätauringon maalaamaa pehmeää päivetystä, joka saa ihon hehkumaan hyvinvoivana. En ole auringonottaja, inhoan rannalla makaamista, ja kun takaraivossa kolkuttavat faktat siitä, mihin auringonottaminen voi pahimmillaan johtaa, minusta on tullut aurinkorasvojen suurkuluttaja. Siksipä juuri onkin ihanaa, että päivetyksen saa kasvoilleen myös suoraan purkista.

Vita Liberatan Self Tanning Night Moisture Mask on siis kaikille ihonsävyille soveltuva voide, joka levitetään kasvoille yöksi. Naamio kosteuttaa ja heleyttää ja rusketuksen taso syvenee asteittain. Yön jälkeen kasvot voi puhdistaa normaaliin tapaan. Yhden yön jälkeen havaitsin kasvoillani jo selkeän eron — kasvoillani oli hehkeä, tasainen päivetys ja kaiken kukkuraksi kasvojen iho tuntui käsittämättömän pehmeältä ja kosteutetulta. Kun tuotetta käyttää useampana iltana peräkkäin, saavuttaa halutessaan syvemmän päivetystuloksen. Asteittain ruskettavan ja hoitavan naamion kanssa et voi mennä vikaan.

P1065809

Ihanaa, että aurinkoa löytyy tällä hetkellä edes purkista. Muutama auringonsäde piristäisi tätä tammikuuta kyllä kovasti. <3

*Tuote saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , , by NOORA.