HELLIEN

P9166347 P9166387 P9126285

Ihoni on alkanut oikutella ja osoittaa mieltään syksyn alkamista kohtaan. Kesän ajan kasvot hehkuivat hyvinvoivina, nyt tilalle ovat saapuneet ärtyneet ja punoittavat kuivat kohdat, unohtamatta myöskään käsiä, jotka vaativat jälleen päivittäistä hellimistä. On siis aika palauttaa arkirutiineihin kylmempien vuodenaikojen ihonhoitokikat ja -tuotteet.

Tällä viikolla otin askeleen kohti syksyä tälläkin saralla.

P9166360 P9126263 P9166356

Kävin alkuviikosta tutustumassa blogin kautta uunituoreeseen Kimpure Spahan, joka sijaitsee täällä Tampereella Koskikeskuksessa, Otavalantunnelissa. Kimpuren luonnonkosmetiikkamyymälän yhteyteen avautui tosiaan oma Spa, joka käyttää hoidoissaan samoja tuotteita, joita myymälässä myydään. Viihtyisä myymälä kätkee sisäänsä nyt siis hemmottelevien tuotteiden lisäksi ihania hemmotteluhetkiä ja mahdollisuuden paeta arjesta luonnonkukkaniityille ainakin mielikuvissaan.

Kimpuren ihana kosmetologi Linnea teki väsähtäneille kasvoilleni kasvohoidon, joka sisälsi alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä kevyen virkistävän kasvohieronnan. Hoito toteutettiin minulle jo entuudestaan tutuilla Jurliquen tuotteilla, jotka soveltuvat hyvin herkälle iholleni. Hoito oli ennen kaikkea tehokas; tunsin kasvojeni ihon voivan välittömästi paremmin hoidosta lähtiessäni. Viihtyisän ja luonnollisen kasvohoidon jälkeen olin taas entistä motivoituneempi etsimään syksyksi juuri ne minulle sopivat ihonhoitotuotteet.

P9166375 P9166381

Myös postimies on kiikuttanut luokseni tällä viikolla aarteita, jotka ovat sekä ilahduttaneet flunssaista oloa että auttaneet minua lempeässä ihonhoidossa. Jurliquen Rose Hand Cream on ollut kovassa käytössä flunssaa potiessa ja myönnän hemmotelleeni sillä myös rohtuneita nenänpieliä. Limited Edition 2016-käsirasva on nimittäin niin hurmaavan tuoksuinen ja tehokas, että sitä ei malta laskea käsistään!

Essielläkin taidettiin aavistaa, että flunssan keskelle kaivataan nyt jotain piristystä. Kun kädet oli aluksi hemmoteltu kuntoon ruusuisella käsirasvalla, tein essien Cashmere Matte Collectionin lakoilla All Eyes on Nudes ja Coat Couture vielä kynsiini kaksivärisen manikyyrin. Satiinimaisen matasta lakkauksesta tuli hurjan hieno ja vaikka olen tähän saakka ollutkin kiiltävien lakkojen ystävä, on pakko myöntää, että mattapinta sopii syksyyn täydellisesti. Unohtamatta uuden kokoelman täydellistä sävyvalikoimaa!

P9166373

Pienten hemmotteluhetkien voimin flunssakin alkaa pian jättää minut rauhaan. Vaikka se toikin mukanaan melkoisesti takapakkia ihonhoitorutiinien ylläpitämistä ajatellen, nyt sängyn pohjalla on kerätty energiaa koko loppusyksyä varten. Ennen arkeen palaamista nuhanenä ansaitsee vielä pitkät päikkärit ja kosteuttavan kasvonaamion.

Hellää perjantaita kaikille!

*Rose Hand Cream 2016, Kimpure Spa-kasvohoito sekä lakat blogin kautta saatu.


Posted in and tagged , , , by NOORA.