PÄÄASIOITA

P2057943 P2057951

Jomottaako? Juuri tuollainen ilme minullakin on, kun päivän päätteeksi yritän venytellä niskahartiaseutua kuntoon. Toisinaan istun tietokoneen ääressä helpostikin reilun kymmenen tuntia päivässä, joten on sanomattakin selvää, että ilman kunnon liikuntapyrähdyksiä ja verryttelyä, niskat, hartiat ja pää kipeytyvät alta aikayksikön. Välillä ovat siis hyvät neuvot tarpeen.

Sain testiin jokin aika sitten äärimmäisen mielenkiintoisen tuotepaketin. Ulla Grace-tuotteet olivat minulle entuudestaan täysin tuntemattomia, mutta kun hartiajumeissani availin pakettia ja käteeni osui ensimmäisenä Neck Tension Relaxer, olin melko varma siitä, että meistä tulee Ulla Gracen kanssa vielä bestiksiä.

P2057949

Ulla Grace-tuotteet perustuvat eteerisiin öljyihin ja ovat  kaiken kukkuraksi vegaanisia, 100 % luonnonkosmetiikkaa. Tuotekategorioita on neljä, Wellness Care, Beauty, Sport ja Pharma, ja uusi paras kaverini kuuluu tuoteryhmistä ensimmäiseen. Minun on myönnettävä, että olin aluksi hyvinkin epäileväinen tämän tuotteen toimivuuden suhteen. Toisinaan edes hieroja ei saa jumejani auki, kuinka siihen muka pystyisi tämä pieni suloinen purtilo!

Neck Tension Relaxer on tarkoitettu niskahartia-alueen jännityksiin. Eteeristen öljyjen kerrotaan elvyttävän aineenvaihduntaa tukkoisissa lihaksissa ja lämmittävän niitä. Epämukavan olon pitäisi helpottua ja liikkuvuuden lisääntyä. Voidetta saa aluksi levittää kipeytyneelle alueelle runsaastikin, jopa muutaman tunnin välein, mutta pikkuhiljaa käyttöä voi vähentää. Tottelin ohjeita ja otin tuotteen testiin. Voitelin, testasin ja ilahduin. Tämähän oikeasti auttaa! Lämpötyynyn ja tämän tuotteen avulla olen välttänyt hartiajumit jo parin viikon ajan, enkä usko, että kyseessä on sattuma, sillä koneen ääressä on tullut istuttua jopa enemmän kuin tavallisesti.

Toivottavasti tämä vinkki auttaisi myös muita saman ongelman kanssa kärvisteleviä – terveellistä päivää kaikille! <3

P2057941

*Tuote saatu testiin blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.