PYHÄN METSÄN TAIKATURVETTA PURKISSA

P9035245 P9035256 P9035254

Kun tämän purkin aukaisee ja sulkee samalla silmänsä, voi nenään kiirivä tuoksu viedä sinut yhdellä nuuhkaisulla mielessäsi metsämaisemaan. Tuoksu on tuttu metsäretkiltä. Voit kuvitella kulkevasi saappaat jalassa pitkin narisevia pitkospuita ja hengitteleväsi syvään raikasta hapekasta ilmaa.

Tähän suloiseen purkkiin on kätketty mystisiä parantavia voimia Viron soista. Kosmeettisen turpeen muodostuminen on kestänyt tuhansia vuosia ja tämä syvältä metsäjärvien alta löytyvä, mineraalipitoisen veden rikastuttama luonnonvoima tekee iholle taikojaan. Silti minua vähän jännitti testata sitä. Voisiko syvältä luonnon uumenista löytyä tosiaan ainetta, joka näyttää ällöttävältä, mutta kätkee sisuksiinsa niin paljon ytyä, että sen haluaa ottaa osakseen ihonhoitorutiineitaan?

P9035261 P9035281 P9035266

Koittipa sitten eräs saunailta, jolloin päätin testata tätä Sosarin Sacred Forest-turvenaamiota selkääni, jota ovat kesän aikana kiusanneet erinäiset iho-ongelmat. Turpeen kerrotaan nimittäin syväpuhdistavan ihoa ja imevän siitä ylimääräisen rasvaisuuden, joten aavistelin sen sopivan erinomaiseksi yläselän ihonhoitoon. Vaikutettuaan vartin verran ihollani, pesin naamion pois. Jäljelle jäi pehmeä, hieman punoittava iho, ilmeisesti naamio oli lupauksensa mukaisesti myös kiihdyttänyt verenkiertoa. Kun takana on nyt kaksi testikertaa, näppylät ovat vähentyneet silmin nähden merkittävästi ja iho tuntuu erinomaisesti kosteutetulta.

P9035270

Taikojako? Kenties. Ainakin ratkaisu koko kesän ajan minua askarruttaneeseen iho-ongelmaan.

Sacred Forest Peat Mask saatu PR-näytteenä.

enkku2-1-1-1

This fascinating Sacred Forest Peat Mask is full of natural beauty. Nature has so many hidden powers. Luckily, Sosar has found a few of them.


Posted in and tagged , by NOORA.