ILTASATUJA JA KUULUMISIA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Me ollaan Epun kanssa vietetty tätä sateisen syksyistä viikkoa ihan kaksistaan. Matti lähettikin teille jo Instagramini kautta terkkuja Rukalta, ja ONNEKSI mies palautuu kotiin jo huomenna reissultaan, sillä voin kertoa, että whatsuppiini on viikon varrella pompsahdellut niin ärsyttävän hienoja maisemakuvia että kateeksi käy. Me oltas kans Epun kanssa voitu vaihtaa sateessa tarpominen porojen ja maisemien katseluun..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta kivaa on ollut meilläkin! Olemme lenkkeilleet joka ilta, käpertyneet sohvannurkkaan kirjoja lukemaan, viettäneet lätkäpeli-illan vanhemmillani ja juuri äsken Eppu tarkkaavaisena seurasi kuinka keittiön pöydän ääressä valmistui huomisen Pirkko. Elämä olisi kyllä toisinaan melko yksinäistä ilman tuota karvakorvaa. Tämän lauseen varmasti jokainen koiranomistaja allekirjoittaa?

Tälle illalle on luvassa todella spesiaali uusi iltasatu, sillä käydessäni kirjakaupassa löysin luettavakseni todellisen helmen. Kysyin myyjältä josko uutuuksien joukosta löytyisi jotakin muodikasta höpöhöpöä ja hän johdatti minut heti tämän kirjan luo. Tällä kertaa Paholainen ei pukeudu enää Pradaan, mutta ensituntumalta jatko-osa seuraa pitkälti edeltäjänsä jalanjäljissä. Andy on matkalla alttarille, mutta menneisyyden haamut huhuilevat vielä takaraivossa ja vanha tuttu Mirandakin on kuvioissa mukana. En uskalla asettaa pokkarille hurjia odotuksia, mutta eiköhän sen parissa yksi harmaa torstai-ilta saada kulumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla kävimme myös ihan hurjan hyvää teekeskustelua kommenttiboksin puolella, ja olen nyt muutamana iltana nautiskellut iltateeksi Clipperin Sleep Easy Infusion-teetä. Ja tiedättekös, olen nukkunut yöni ihan äärettömän huonosti, mutta hirveän hyvää teetä tuo siitä huolimatta on. Vaikka nimi lupailikin sikeitä unia, olen kovin ihastunut tämän teen pehmeisiin makuihin. Ehkäpä ne huonot yöunet ovat johtuneet vain siitä, että en ole päässyt Nukku-Matin kainaloon.. ;)

Psst. Nyt on muuten vikat mahikset käydä osallistumassa Pirkon nimppariarvontaan täällä (klik!). Voittaja julkaistaan huomisaamun Pirkon yhteydessä!

IN ENGLISH : Me and Eppu are spending a cozy evening here at home. I bought a new book, Revenge Wears Prada and after reading just a few pages, I know that I’m gonna love this book! I also bought some new sleepy tea and even though I haven’t slept very well, I love this tea so much! But now, it’s time to go! Have a happy evening everyone!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in lifestyle by NOORA.