TUIKKUTUNNELMOINTIA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innostuin eilen pimeän syysillan ansiosta laittamaan hieman kotia syyskuntoon ja asettelin keittiön avohyllylle lisää tuikkuja. Kuten saatattekin muistaa, keittiömme värimaailma pohjautuu Satumetsä-astiasarjaan, jota rakastan niin kovin, että en ole halunnut piilottaa sitä kaappien syövereihin, vaan mukit ja lautaset ovat päässeet keittiön parhaille paikoille.

Koska kyseinen sarja on kuitenkin poistettu tuotannosta, olen täydentänyt sitä Iittalan Kastehelmillä. Hankin sarjaan sopivat lautaset ja syksyn tullen esiin pääsivät jälleen myös Kastehelmi-tuikkukipot. Vaaleansininen ja omenanvihreä ovat väreinä ihanan raikkaita ja näyttäviä, ja ennen kaikkea ne kulkevat käsi kädessä Satumetsän kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ansku haastoi minut esittelemään Instagramissa lempipaikkani kotoamme, ja tämä se on. Tämä keittiön avohylly. Tuikkujen lisäksi hyllyllä on mummulta saamani Tove Janssonin juhlavuoden purkki sekä kehystettyjä kortteja. Hyllyllä on siis paljon aarteita. Tuikkukokoelmanikin sai juuri vähän aikaa sitten täydennystä, kun hyllylleni muutti  kirkaslasinen Kastehelmi-tuikku. Pimeällä tuikut ovat parhaimmillaan, rakastan tuota seinälle heijastuvaa varjoa. Samanlainen tuikkuhöperö taidan siis olla kuin Pirkkokin.

Olisi hauska nähdä myös teidän kotilemppareitanne. Nappaa siis haaste vastaan ja esittele blogissasi tai kerro kommenttiboksissa mikä onkaan se sinun lempipaikkasi kotona. Kenties sohvannurkka, seinällä roikkuva taulukollaasi vai jokin muu?

IN ENGLISH : It’s autumn. The evenings are getting darker and darker day by day, and I wanted to show you guys my favourite autumn-spot in our home. This shelf in the kitchen is my favourite. Autumn without candles doesn’t feel an autumn at all.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.