SINULLEKO MYSTEERIKOSMETIIKKAA?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiphei ja suloisen sateista ja sumuista syyspäivää kaikille! <3

Olettehan jo klikanneet itsenne tykkäilemään myös C&C:n Facebook-sivuista? Arvon silloin tällöin Facebookin puolella ylläripalkintoja ja viimeksi tänä aamuna FB:n puolella starttailtiin käyntiin arvonta, jonka voittaja nappaa itselleen pussukan pullollaan mysteerikosmetiikkaa.

Lycka till!

 | C&C:n Facebook-sivut löydät TÄÄLTÄ |

IN ENGLISH : Hey guys! By following my blog’s Facebook-page, you’ll have a chance to participate in giveaways held on C&C’s Facebook. All you have to do is follow the page and like the picture above on Facebook. I will announce the winner of this mysterious cosmeticbag tomorrow!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.