THE BOYS ARE BACK

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän perheessämme syksy alkaa aina virallisesti siitä, kun Matti palaa parin viikon työreissultaan kotiin. Matin toisen työn vuoksi, hän viettää osan keväästä ja alkusyksystä toisella paikkakunnalla, ja kotiinpaluu merkitsee ikään kuin sen ihkaoikean syksyn alkamista, vuosi toisensa jälkeen.

Sain molemmat poikani taas kotiin ja arki on alkanut rullata vauhdikkaasti eteenpäin. Toivotte kovasti aina lisää arkisia postauksia blogiini, ja tällä kertaa kuvissa seikkailevatkin minun mieheni, se karvainen ja se toinen vähän karvattomampi. Eilen oli niin valtavan kaunis syysilta, että lähdimme pitkälle kävelylenkille Kaukajärven rantaan ja samalla sain yllytettyä Matinkin välillä kameran toiselle puolen, linssilude-Eppua ei sen sijaan asukuviin tarvinnut kahta kertaa käskeä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pidän Matin rennosta, mutta kuitenkin siististä tyylitajusta ja tämä asu on sitä tavanomaisinta Mattia. Kenkäkaapissa kotiinpalaavaa Mattia odotti kuitenkin melkoinen yllätys, sillä Matin työreissun aikana Jerone.fi-verkkokauppa tiedusteli josko haluaisin tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja hemmotella poikaystävääni uusin Conversein! Olikin siis aivan ihanaa kiitokseksi niistä kaaaaaikista asukuvista ja blogiavusta, lahjoa Mattia ihan mielettömän hienoin kengin. Ja uskokaa tai älkää, mutta nämä ovat Matin ensimmäiset Converset. Uskomatonta etten ole aiemmin saanut tartutettua Converse-kuumettani häneen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matin poissaollessa kaipaan ehkäpä eniten niitä arjen perusjuttuja, joita tehdään yhdessä. Lenkin jälkeen laitoimmekin porukalla (kyllä, Eppukin osallistuu aina ruuanlaittoon kököttämällä keittiön matolla..) safkaa pöytään. Loppuillan istuin tosin koneella postauksia suunnitellen ja uuteen LivBoxiin tutustuen (*blogin kautta saatu), mutta ehdinpä onneksi edes hetkeksi käpertyä Matin kainaloon tutustumaan uusiin BB-asukkaisiin. Arkisen ihana ilta, feat. my boys. Erinomainen keskiviikko.

Mulla on tosin sellainen fiilis, että torstaikin on taas toivoa täynnä! <3


Matin Converset blogin kautta saatu: Löydät nämä ja muut miesten Converse -tuotteet Jeronen verkkokaupasta. Kiitos Jerone upeasta lahjasta!

IN ENGLISH : My boys are back! Matti and Eppu spent a few weeks away from home because of Matti’s another job, but now they are home. Me so happy!! Evening was so beautiful yesterday, that we decided to go for a long walk before the dinner. Matti looked so stylish in his new Converse-sneakers, and this time, he is the star of these outfitpictures. With Eppu, of course. That dog loves to be photographed.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.