TYTTÖ, JOKA EKSYI STOCKALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Otsikostakin sen jo voi päätellä, että seikkailuni ei päättynyt hyvin. Tyttö, joka eksyy Stockmannille ei todennäköisesti löydä sieltä tietään ulos ilman, että hänen lompakkonsa kokisi vahinkoa. Käyn selvästi _aivan liian harvoin_ keskustassa, sillä Stockmannille astuessani tipuin välittömästi kartalta. Koko paikka oli pistetty uusiksi katosta lattiaan ja voi sitä hämmennyksen määrää, kun tajusin yhtäkkiä olevani aivan uudessa siivessä, joka piti sisällään muun muassa kirja- ja lehtivalikoiman. Hämmentävää.

Ja siellä lehtiosastolla se mopo lähti sitten käsistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stockmannin lehtihyllyjen ohittaminen on aina ollut mulle vaikeaa. Vaikka luen valtavaa määrää muotiblogeja, on muotilehdissä kuitenkin sitä jotakin, mistä tämä muotilehtihamsteri ei saa tarpeekseen. Ja voih, kun näin British Elle Collections-lehden kirkuvan keltaisen kannen, se oli menoa sitten. Eksyminen kannatti ja Stockalta käveli pihalle onnellinen mimmi. Tosin en ihan heti tajunnut, miten sieltä kirjaosastolta nyt sitten löytää takaisin ulos, mutta ihan onnellinen loppu tälläkin tarinalla oli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihana hankinta! Ihana ihana hankinta! Lehti on niin monia inspiroivia asuja ja muodikasta juttua pullollaan, että en malta laskea sitä lainkaan käsistäni. Ja lehden ansiosta Moschinon mallistoja selatessani muistin, että kaapistanihan löytyy supersöpö Love Moschinon clutch, jota olen käyttänyt aivan liian vähän. Kaivoinkin laukun heti esiin dust bagistään ja yhdistin sen eiliseen lookiini. Ei tälläisiä aarteita kannata kaapissa pitää pölynkerääjinä, arjestakin voi tehdä juhlaa vaikkapa spesiaalia asustetta käyttämällä. Kuvia luvassa myöhemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jätän kertomatta, mitä siinä vaiheessa tapahtui, kun huomasin, että Tampereen Stockallakin myydään nykyään Korsin laukkuja ja kännykkäkuoria. Oh boy, you don’t want to know. Ostoskassiin eksyi nimittäin jotakin pörröistä. Kyllä, pörröistä Korsia.

Ps. Tuon lehden välissä oli myös arkillinen tarroja. OMG. ♥

IN ENGLISH : I just couldn’t resist it. I just had to have it. British Elle Collections, with the yellow cover was a must-have as soon as I saw it. My kind of way to spend the Sunday evening. I love this magazine.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.