VINKKEJÄ VERKKOSHOPPAILIJALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Rakastan lahjaideoiden suunnittelua, lahjojen hankkimista ja paketoimista ja ennen kaikkea sitä fiilistä, kun näen, että lahjansaajan kasvoille syttyy onnellinen hymy lahjaa avatessaan. Siitä tietää, että lahjavalinta on mennyt nappiin.

Äitini juhlii syyskuussa syntymäpäiviään ja tämä tuleva merkkipäivä meinasi aiheuttaa minulle kuitenkin todellisen lahjadilemman. En millään keksinyt mitä kivaa mamilleni hankkisin. Juuri sopivasti tutustuin kuitenkin Re:fashionin kampanjan kautta ShopAlike.fi-sivustoon. Tämä minulle entuudestaan tuntematon sivusto päästi ideani valloilleen ja yhtäkkiä lahjapakettiin käärittäväksi löytyikin juttu jos toinenkin. Antakaas kun kerron mistä on kyse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ShopAlike.fi-sivusto ei ole verkkokauppa, vaan shoppailusivusto, joka kokoaa yhteen eri verkkokauppojen valikoimat samaan osoitteeseen eri kategorioittain. Etsit sitten kenkiä, lastenvaatteita tai sisustusjuttuja, voit ShopAlike.fi:n hakukoneen avulla rajata hakuasi ja saada eteesi kattavan otoksen siitä, mitä eri verkkokaupoilla on sinulle tarjota. Kun sitten päätät, minkä tuotteista haluat hankkia, sinut ohjataan verkkokauppaan, josta tuotteen voi ostaa. ShopAlike.fi:n avulla pääset siis kerralla näkemään useamman verkkokaupan tarjonnan ilman, että sinun täytyy erikseen käydä läpi kunkin verkkokaupan valikoimaa yksitellen. Tehokasta shoppailua minun mielestäni!

candc5914 – Kopio (2)

Äiti on lähdössä joulukuussa unelmiensa kaupunkilomalle Lontooseen ja päätinkin lopulta, että myös syntymäpäivälahja voisi liittyä Lontooseen. Aluksi tutustuinkin ShopAlike.fi:n kautta verkkokauppojen matkalaukkuvalikoimiin hakua rajaamalla ja eteeni ilmestyi erilaisia reissukasseja monesta eri verkkokaupasta. Klikkailin tarkempaa tutustumista varten suosikkilaukkujeni tuotetietoihin, joista ShopAlike.fi ohjasi minut automaattisesti verkkokauppaan, josta laukun voi laittaa tilaukseen. Tosin unohdin lahjan hankinnan hetkeksi, kun bongasin ShopAlike-sivustolta myös Kännykkäkotelot-osaston, ja hetken jo mietin, että itse TARVITSEN nuo Marc By Marc Jacobsin pupukuoret..

Mitä muuta Lontoossa voisi tarvita (paitsi nuo pupukuoret)? Tietysti kumpparit. Jo ShopAliken etusivulta bongasin Kumisaappaat-tuoteryhmän ja klikkasin kartoittamaan verkkokauppojen kumpparitarjontaa. Rajasin haun vain naisten kumisaappaisiin ja valikoima avautui jälleen silmieni eteen.

candc5914 – Kopio

Väitän, että ilman ShopAlikea, sopivien lahjaideoiden metsästämiseen olisi kulunut melkoisesti aikaa. Koska tällä kertaa metsästin Lontoo-aiheisia juttuja syntymäpäivälahjaksi, valtavasta valikoimasta oli apua ja sain näppärästi poimittua ShopAliken kautta juuri ne jutut esiin, jotka lahjapakettiin sopisivat.

Ja tuoteryhmiähän sivustolta löytyy koiran ruokakupeista lipastoihin, joten ShopAlike kokoaa yhteen valtavan monen verkkokaupan tarjontaa. Käykäähän tutustumassa, tämän linkin takaa avautuu verkkoshoppailijan aarreaitta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst. ShopAlike.fi tarjoaa käyttäjilleen myös ilmaisen sovelluksen, jonka latasin itsekin välittömästi puhelimeeni. Mikä olisikaan hauskempi tapa kuluttaa aikaa ruuhkabussissa kuin selata läpi verkkokauppojen syysihanuuksia.

IN ENGLISH : My mum is celebrating her birthday on September and I had no idea what to get her as a gift! She is travelling to London on December and finally I decided that the birthdaygift could be something she could wear in London. With the help of ShopAlike.fi, I gathered together some London-related giftideas. Which one is your favourite?


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.