PERJANTAIPIRKKO #51

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko52

Pirkko palasi blogilomaltaan viime viikon perjantaina vihjaillen salaperäisesti uutisista, joita hän ei voinut vielä paljastaa lukijoilleen..

Pirkko on saanut sateenvarjonsa alle uusia ystäviä, sillä uutisethan koskivat tietysti Re:fashionin ja Bellablogien yhdistämistä. Portaalit bloggaajineen toimivat edelleen samoissa osoitteissa kuin ennenkin, joten kaikki säilyy kutakuinkin ennallaan, vaikka yhteistyötä portaalien välillä nyt tehdäänkin. Pirkko ja minä olemme tosi innoissamme, sillä Bellojen puolelta löytyy valtavasti suosikkiblogejamme. On ilo olla samaa tiimiä esimerkiksi Anna-Marian, Mimmin, Elsan, Korinnan ja Henriikan kanssa. Pus!

Viime perjantain Pirkko-postaukseen tulleiden kommenttien perusteella Pirkkoa oli jo ehditty odotella takaisin, joten Pirkko ottakoon perjantaiaamut jälleen haltuunsa. ;)

10684172_1564126843816239_1804145634_n

IN ENGLISH : It’s Friday and our old friend Pirkko has returned from her holiday. From now on, Pirkko takes over the Friday-mornings with the comics related to the world of blogs. Have a great day!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.