BACK IN BUSINESS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Wuhuu, nuhanenä palaa tänään sairaslomalta työelämään ja fiilis alkaa pikkuhiljaa normalisoitua. Tsemppiä kaikille syysflunssan kaverikseen saaneille, liikkeellä taitaa olla melko sitkeää flunssaa, joten lepoa, lepoa ja lepoa vaan. Kyllä se pian helpottaa.

Välillä on kiva leikkiä ajatuksella, että omasta vaatekaapista löytyisi ihan kaikkea. Totuus on toki toinen, mutta mielikuvitusmatkailu vaatekaapin syövereihin piristää ja saattaa jopa inspiroida pukeutujaa testailemaan lookeja, joita aikaisemmin ei ole edes harkinnut pukevansa ylleen. Viime aikoina olen huomannut yhä toistuvammin haaveilevani eräästä syysvaatekaapin must-have-jutusta, jollaista en ole koskaan omistanut.

Nimittäin ponchosta.

candc3914

PONCHO : H&M  TEKONAHKAHOUSUT : H&M  LAUKKU : GUESS  KAULAKORU : GUESS  KENGÄT : GUESS  RANNEKORU : H&M   HUIVI : H&M

Okei, aloitetaan siitä, että en pidä ponchoista. Ne ovat vaatekappaleena yksi ärsyttävimmistä, sillä usein ne ovat liian lämpimiä pidettäväksi sisällä ja liian kylmiä pidettäväksi ulkona ja useinkaan niiden päälle ei saa järkevännäköisesti laitettua takkia. Talvella hiukset sähköistyvät, kun ponchoa kiskoo pään yli ja vilautusvaaran vuoksi ponchon allekin olisi laitettava jotain. ÄRSYTTÄVIÄ. Mähän sanoin.

Eilen. Eilen se tapahtui. Löysin THE PONCHON. H&M:n verkkokaupasta. Kevyttä materiaalia, iso kaula-aukko, lyhyehköt hihat, joten sen päälle saa takinkin, kaunis sävy, kivoja yksityiskohtia, kymmenen euroa. Kävin, näin ja ostin.

Innostuin hankinnastani niin, että kokosin yhteen myös ihanuusasun, jossa pääosissa uusi ihana ponchoni on. Tykkäättekö?

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

IN ENGLISH : Hey guys! I’m back in business feeling not so healthy after the flu but at least much better! I found this gorgeous poncho on sale from H&M’s webstore and I just had to had it. I combined it with my autumn favourites and here’s the outcome. What do you think?


Posted in muoti and tagged by NOORA.