SYDÄMIÄ JA TUNTURIMARJOJA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Klassikko, ikinuori, kaunis, laadukas, rakas, muistorikas. Nuo ovat vain muutamia esimerkkejä adjektiiveista, jotka nousevat mieleeni ajatellessani Kalevala Korua. Mieleeni on piirtynyt monia muistoja näihin koruihin liittyen. Muistan, kuinka edesmennyt isoäitini käytti aina juhlapäivinä suuria ja upeita Kalevala Korujaan, muistan kuinka pienenä ihastelin äidin lahjaksi saamaa Käärmesormusta ja muistan aina kuinka uskomattoman hienolta tuntui saada suunnittelemani My Saaga-hela osaksi Kalevala Korun tuotantoa. Kalevala Korulla on aina ollut paikka sydämessäni.

Re:fashionin ja Kalevala Korun yhteistyökampanjan myötä pääsin tutustumaan paremmin Kalevala Korun syksyn uutuuksiin. Sain kuvauslainaan heiltä upeita koruja, jotka yhdistin osaksi omia asukokonaisuuksiani. Ja spesiaalin yhteistyökampanjan ansiosta sain myös viimein lainata sitä äitini Käärmesormustakin..

SONY DSCSONY DSC

Kalevala Korun Sydänsormus on aina ollut yksi omista sormussuosikeistani. Nyt tuo valloittavan kaunis Germund Paaerin koruklassikko on saanut rinnalleen lisää kaunokaisia, herkän ja siron Sydänkorut-riipuksen ja Sydänkorut-korvakorut. Kuvauksiin valitsemani pronssinen setti sopii mielestäni täydellisesti asuun kuin asuun, arkeen tai juhlaan. Sydänkorut ovat romanttisuudessaan täydellisiä lahjaideoita ja pienellä ja sirolla korusarjalla voikin välittää suuria tunteita.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Henkäisin ääneen ihastuksesta nähdessäni ensimmäistä kertaa syysuutuuksien joukkoon kuuluvan Erja Hirven suunnitteleman hopeisen Tunturimarja-kaulakorun. Hirvi kertoo saaneensa koruun inspiraation punaista hehkuvista pensaista ja koru on niin valloittavan kaunis värimaailmaltaan, että se toi välittömästi mieleeni syksyisen ruskan. Näyttävä koru sopi mielestäni upeasti punaisen neulepuseroni rinnalle ja lookin viimeistelivät samaisen sarjan Tunturimarja-rannekoru sekä Tunturimarja-korvakorut. Sarjan korut hehkuvat luonnon kauneutta ja ovat upeita katseenvangitsijoita joko yhdessä tai erikseen käytettyinä.

SONY DSCSONY DSC

Jälleen kerran muistojen kirjaan tallentui yksi luku lisää, johon Kalevala Koru kuuluu. Näistä aarteista mieleeni muistuvat nimittäin jatkossa nämä kuvat, joita kuvasimme yhdessä pikkusiskoni kanssa syystuulen tuivertaessa hiuksissa, iloisen naurun raikuessa, upeita koruja muistikortille ikuistaen. Kuvissa on kuitenkin vain pieni otos Kalevala Korun uutuuksista, syksyisiä uutuuksia ja ikinuoria klassikoita löydät nimittäin lisää tämän linkin takaa.

Käyhän myös tutustumassa Kalevala Korun Inspiroidu!-sivustoon, josta löydät lisää infoa näistä upeista aarteista ja saattaapa sivustolta löytyä myös eräs tuttu bloggaajakin..


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.