AARRE SINULLE, APUA TOISILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Tämän viikon tiistai oli merkittävä päivä. Uuden Lastensairaalan rakennustyöt aloitettiin nimittäin 26.8. Ahkera talkooporukka on kerännyt kokoon 30,2 miljoona euroa ja näin ollen rakennustyöt päästiin Helsingissä vihdoin aloittamaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että talkoohanskoja voisi vielä ripustaa naulaan.

Lahjoituksia tarvitaan edelleen. Talkoot ja työ jatkuvat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me Re:fashionissa olemme suunnattoman kiitollisia siitä, että niin moni lahjakas ja merkittävä suomalainen suunnittelija lähti mukaan rakentamaan kanssamme Holvi-verkkopalvelun kanssa yhteistyössä avattua hyväntekeväisyysverkkokauppaa. Verkkokaupassa on kauppa käynyt ja aarteet ovat löytäneet uudet omistajansa, ja mikä tärkeintä, jokainen verkkokauppaan tullut euro lahjoitetaan lyhentämättömänä Lastensairaalan hyväksi.

Vielä ehdit auttaa. Hyväntekeväisyysverkkokauppa on auki elokuun loppuun saakka. Ostamalla itsellesi suomalaista designia, olet samalla mukana talkoissa, joilla on suuren suuri merkitys pienille potilaille ja heidän perheilleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyväntekeväisyysverkkokauppamme on täynnä todellisia suomalaisen designin helmiä. Näistä helmistä hyvänä esimerkkinä toimii esimerkiksi Ilona Hyötyläisen suunnittelema pusero. MIUN-merkin kaunis paita tulee olemaan vaatekaappini uusin väriläiskä, ihana syksyinen pusero, joka suloisella printillään tuo iloa asuihini.

Kaulaani ripustin korun, joka hurmasi minut herkkyydellään välittömästi. Ideakorun Toivomusluu-kaulakorut myytiin verkkokaupastamme nopeasti loppuun, mutta Maarit Naakan suunnittelemana hopeinen ÄITI-rannerengas sen sijaan etsii vielä uutta kotia. Verkkokaupassa on meille koruharakoille aarteita vielä paljon jäljellä, muun muassa BESO Helsinki lahjoitti myyntiin valtavasti korujaan ja syksyn kauneimmat kortit ovat ehdottomasti Maarit Kontiaisen käsialaa.

Kuten huomaatte, mukanamme verkkokauppaa rakentamassa on ollut valtaisa joukko hurmaavia suomalaisia suunnittelijoita. Lämpimät kiitokseni niin heille kuin myös teille, jotka olette olleet mukana auttamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi pyyntö minulla vielä sinulle olisi, klikkaa tästä ja käy tutustumassa hyväntekeväisyysverkkokauppamme tarjontaan. Ehkäpä siellä sinua odottaa aarre, joka ilahduttaisi syksyäsi. Samalla tuon aarteen ostamalla ilahduttaisit myös pientä potilasta ja hänen perhettään sitten, kun Uuden Lastensairaalan ovet avataan ja pieni potilas voi olla varma siitä, että hän saa parasta mahdollista hoitoa, parhaassa mahdollisessa paikassa.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.