LAUKUN LAUKKUUNSA VOITTI..

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juuri tämän takia teille on aivan ihana järjestää arvontoja! Osallistumisinto ylitti odotukseni ja innostuitte näppäristä Insjön bagINbageista yhtä paljon kuin minäkin. Osallistumisaika päättyi eilen ja arvonnan voittajalle on nyt lähetetty sähköpostia. Onnea Sirpa! Upeaa päästä jakamaan näin kekseliäs laukku kanssanne, sillä se ihan oikeasti toimii. Kuten aamun asukuvista saatoittekin jo huomata, pitkästä aikaa myös laukku, jota en ole sen taskuttomuuden takia käyttänyt pääsi taas ulkoilemaan!

INSJÖCC

Myös Insjö halusi hemmotella teitä vielä hieman lisää, sillä tilatessasi nyt Insjöltä, saat tilauksesi kotiin toimituskuluitta koodilla CUNO. Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti. Nyt jos koskaan kannattaa siis hankkia laukku laukkuun! <3

IN ENGLISH : …and the lucky Insjö-winner is.. SIRPA ! Congratulations! Now also the rest of you can also enjoy the free shipping by using the code CUNO while you order from Insjö. Happy shopping!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.