VALOLLA MAALATEN – UUSI OIVALTAVA OLYMPUS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Matti on osoittanut parin viime viikon aikana hieman mustasukkaisuuden merkkejä. Olen kuulemma viettänyt aivan liian paljon aikaa yhdessä uuden rakkauteni kanssa. Mutta voiko minua siitä muka syyttää? Kun tälläisen pakkauksen saa käsiinsä, on siitä vaikea pysytellä erossa.

2 1

Muistatte varmasti, kun me Re:fa-tytöt suuntasimme Olympukset kauloissamme etsimään talven ihmemaata Lappiin. Reissumme ohessa tutustuimme Olympus OM-D E-M10-järjestelmäkameraan, joka sai meidät Lapissa vakuuttuneiksi siitä, että tämä kamera sopii bloggaajan käteen kuin nakutettu. Helppokäyttöinen ja bloggaajaystävällinen kamera sai minut rakastumaan siihen ensisilmäyksellä ja kampanjasivultamme pääsettekin tutustumaan syihin, joiden vuoksi OM-D E-M10 kulkee jatkossa mukana ainakin meidän Re:fa-tyttöjen käsilaukuissa päivittäin.

Haluan tuoda tästä kamerasta esille nyt muutaman asian, joihin tiedän myös teidän ihastuvan. Me bloggaajat ja te lukijat arvostatte varmasti OM-D E-M10:n wifi-ominaisuuksia. Älypuhelimelle ladattavan sovelluksen kautta pystyt hallitsemaan kameraasi täydellisesti. Saat muun muassa siirrettyä kuvia suoraan muistikortiltasi puhelimellesi, josta pääset jakamaan niitä eteenpäin esimerkiksi Facebookiin tai Instagramiin. Historiaan jäävät siis ne huonolaatuiset puhelimella otetut räpsäisyt sosiaalisessa mediassa. Kuinka näppärästi laadukkaiden otosten jakaminen nyt käykään! Näittekin jo tämän kuvan Instagramissani pari päivää sitten. Otin kuvan Olympuksellani, siirsin sen puhelimeeni ja jaoin IG:ssä. Tämä kaikki tapahtui silmänräpäyksessä, ilman tietokoneita tai johtoja.

image4

Pystyt myös käyttämään puhelintasi kuvaa ottaessasi. Aseta kamera jalustalle, nappaa kuva älypuhelimessasi olevan sovelluksen kauko-ohjauksen kautta ilman, että sinun täytyy koskeakaan kameraan. Wifi:n kautta voit siirtää kuvan puhelimeesi ja jakaa sen eteenpäin. Rakastan tätä ominaisuutta.

Mutta palataanpa vielä hetkeksi Lappiin.  Mitä saadaan, kun yhdistetään taskulamppu, OM-D E-M10, älypuhelin sekä valomaalaileva bloggaaja? Kameran Live Bulb-ominaisuutta käyttämällä voit näppärästi tukeva jalusta apunasi napata valomaalauskuvan, kun voit säätää niin aukkoa, valotusaikaa kuin myös seurata kuvan muodostumista kännykkäsi näytöltä.

P3020219

Uskomatonta kuinka kätevästi kuvan ottaminen kävikään. Kuvan edistymistä pystyi samalla seuraamaan myös kännykän näytöltä, kun Lapin pimeydessä piirtelin hiljaisin vedoin taskulampulla C&C-merkintää ilmaan. Live Bulb- toiminta mahdollistaakin pitkät valotukset ja säästää sinut normaaliin bulb-kuvaukseen liittyviltä kokeiluilta ja epäonnistumisilta. Mitä pidätte? Eikö lopputulos olisikin täydellinen banneriehdokas vaikkapa tulevaksi talveksi?

Sen lisäksi, että valomaalailin blogini nimeä, lähetin Matille omat terveisensä Ylläkseltä tässä muodossa:

P3030989

Mutta missä on Noora? Valomaalaaminen oli niin hauskaa, että nyt, kun homma alkaa olla hallussa ja pimeyttäkin vielä alkukeväästä riittää, voisi sen avulla maalailla vaikka mitä ihanaa yksin tai ystävien kera. Vaikkapa jotakin tälläistä:

P3030992

Valomaalausten tekeminen oli niin hauskaa puuhaa, että suosittelen sitä lämpimästi testailemaan. Mökkinaapurimme saattoivat tosin hieman ihmetellä, että mitä ihmettä me touhuamme, kun heiluimme vuoronperään taskulamput käsissämme pihalla valokuvia ottaen. Videolta pääset kurkkaamaan kuinka valomaalarit taituroivat mestariteoksiaan Lapissa.

Uskallan povata tästä tehopakkauksesta tulevaisuuden ”bloggaajakameraa”. Bloggaajien uuden suosikkikameran, OM-D E-M10:n hinta 14-42 mm kit-linssin kanssa on 799,90 euroa ja voinkin vakuuttaa teille, että tulette rakastumaan kameraan yhtä nopeasti kuin minäkin. Unelmakameran löytyminen on vain yhden klikkauksen päässä. Tutustu kameraan tarkemmin alla olevaa kuvaa klikkaamalla tai heitä arpalippusi mukaan Olympuksen Facebook-sivulla käynnissä olevaan arvontaan.

buy-em10


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.