FOREVER YOUNG

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Nainen ei ole mielestäni ikinä liian aikuinen saamaan lahjaksi Barbie-nukkea. Sen huomasin itsekin, kun sellaisen käärin esiin nimipäiväpaketistani heinäkuussa. Koska tuo lahja-Barbie oli loppuviimeksi koko juhlien keskipiste ja ihastelun aihe, nappasin lahjavinkin talteen ja oma Barbie-nukkeni löysi paikan työpöydältäni. Ja nimekseen se sai luonnollisestikin Pirkko..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Matin sisko sitten täytti elokuussa pyöreitä vuosia, sain mielestäni melkoisen kuningasidean hänelle lahjaa miettiessämme. Vuosituhannen vaihtumisen aikaan, myös Barbie täytti pyöreitä vuosia ja Mattel julkaisi synttäribarbien, joka ei koskaan rantautunut kauppoihin myyntiin, vaan kaikki 20,000 juhlavuoden nukkea päätyivät ainoastaan Mattelin yhteistyökumppaneiden käsiin. Kun saan jotain päähäni, en ihan kovin helposti luovuta ja kuullessani tälläisen 40 v.-Barbien olemassaolosta, halusin ehdottomasti metsästää sen H:n lahjapakettiin.

Ja kappas, LÖYTYI! Ja vielä sellainen versio, jota ei ole koskaan paketista edes irroitettu, aitoustodistuksen kera. Barbie on numeroitu ja tämä hurmaava siniseen iltapukuun puettu prinsessa on muutenkin priimakunnossa. Jej!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Napatkaahan tästä hauska lahjavinkki tekin talteen. Hyvässä kunnossa olevia viimevuosituhannen Barbie-nukkeja löytyy nettihuutokaupoista melko helpostikin, ja olen melko varma, että aikuistuneet entiset pikkutytöt ovat tälläisistä aarteista enemmän kuin innoissaan. ;)

.. arvatkaa vaan kuinka vaikeaa oli olla huutamatta myös sellaisia Barbieita, joilla pikku-Noorakin on aikoinaan leikkinyt.

IN ENGLISH : Come on Barbie, let’s go party! When Matti’s sister turned 40 in August, we decided to get her something special. When I read about a Barbie-doll, made when she turned 40 years old, I decided to find it for her! And look, here it is! One of the rare Birthday-Barbies made in 1998 (?). The birthdaygirl was very pleased with the gift. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.