LAUKKU LAUKUSSA – VOITA IHANA BAGINBAG!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käsilaukkuni on alati melkoisen kaaoksen vallassa. Kuten ylläolevasta kuvasta voit päätellä, käsilaukkuni uumenista on toivotonta yrittää etsiä mitään ja aina juuri se asia, jota olet etsimässä, tuntuu olevan hukanteillä. Tämän vuoksi kaapistani löytyy lukuisia laukkuja, jotka ovat jääneet käyttämättä vain ja ainoastaan sen takia, että niissä ei ole tarpeeksi pikkutaskuja tai lokeroita, jotka auttaisivat laukkuni sisältöä pysymään edes hitusen paremmassa järjestyksessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi näistä laukuista on Louis Vuittonin Speedy, johon on aivan toivotonta asetella tavaroita järjestelmällisesti. Yksi onneton pikkutasku ei riitä mihinkään. Jokin aika sitten sähköpostiini kilahti mailia Insjöltä, joka valmistaa käytännössä laukkuja laukkujen sisälle. BagINbag on termi, jota näistä kätevistä käsilaukkujen must-have-apureista käytetään, ja nyt esittelen teille kuinka näppärästi käsilaukku laitetaan järjestykseen grafiitinharmaan Saimaa Tuulin avulla.

Mukanani kulkee tällä hetkellä kaikki tuo mitä ylläolevassa kuvassa näkyy. Lompakko, kalenteri, VS:n minikokoinen tuoksu, minikuivashampoo, harja, iPad, huulipuna, allergialääkkeitä (koska niitä ampiaisia on nyt liikenteessä niin paljon, ah, allergikon unelmakesä..), puhelin, avaimet ja pikkusälää. Toisin sanoen valtava määrä tavaraaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Insjön bagINbag on luotu niin, että sen uumenista ei pikkutaskuja ja lokeroita puutu. Kukin tavara löytää oman paikkansa, avaimet saa näppärästi kiinni avaimenperään, vetoketjun taakse saa kätkettyä ne kaikista tärkeimmät jutut ja laukun saa suljettua kokonaisuudessaan kiinni. Tämän jälkeen bagINbag nostetaan kahvoistaan ilmaan ja sujautetaan haluamasi laukun sisälle. Nerokasta. Jos haluatkin aamulla vaihtaa lennosta laukkuasi, siirrät vain bagINbagin laukusta toiseen ja automaattisesti kaikki tärkeät tavarat pysyvät matkassa mukana.

Tuon isomman laukun lisäksi, Insjöltä löytyy myös näppäränkokoinen pikkulaukku Inari, joka onkin sitten puolestaan tehty täydellisesti vaikkapa iltalaukun uumeniin käkettäväksi. Laukut ovat tosin niin hurmaavan näköisiä muutenkin, että ei niitä toki tarvitse toisen laukun sisään piilottaa. Keltainen Inarikin on kuin tehty vaikkapa suurehkoksi lompakoksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAcandc238

Koska Insjön bagINbagit osoittautuivat näin näppäriksi apuvälineiksi, ehdotin Insjölle, että saisin arpoa myös lukijoideni kesken yhden laukun. He lähtivät innolla mukaan sponsoroimaan arvontaa ja jos onni potkaisee, saatat saada pian oman Insjön laukun käsilaukkusi uumeniin.

Kommentoi tätä postausta tiistaihin 26.8 klo 23.59 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Voittaja voittaa itselleen valitsemansa Insjön bagINbagin ja avaimenperän. Kommentistasi tulee käydä ilmi se, minkä laukuista haluaisit, jos onni osuu kohdallesi. Käyhän siis tutustumassa Insjön valikoimaan täällä.

Psst. Painamalla postauksen lopussa olevaa Facebookin Tykkää-nappulaa, tuplaat arpaonnesi. Mainitsethan tästä kommentissasi, jotta tiedän heittää sinulle toisen arpalipun arvontaan mukaan. ;)

Onnea arvontaan! <3

IN ENGLISH : These bag organisers save my day! In my bag, there’s usually a little chaos going on, so when Insjö asked if I would like to have their products as a gift, I was so excited. With the help of these chic and colorful organisers, my bag stays organised and changing the bag is simple. When you move your baginbag from bag to bag, all your important stuff is right there where it should be.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.