JOULULAHJOJA APTEEKISTA

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

On aika avata Bellablogien joulukalenterin kahdeksas luukku. Joulu kolkuttelee jo oven takana ja moni varmasti pähkäilee tälläkin hetkellä lahjapulmien äärellä. Lahjapulmat ovat pian menneen talven lumia, sillä Apteekkini.fi-verkkokaupasta löydät hurmaavia lahjaideoita niin isän, äidin, ystävän kuin vaikkapa mumminkin lahjapakettiin.

Sain yhteistyön tiimoilta valita itselleni yhden joulupaketin verkkokaupan valikoimista ja valintani kohdistui Vichyn Aqualia Thermal Light-lahjapakkaukseen. Sivustolla on tarjolla nimittäin valmiita lahjapakkauksia, jotka sisältävät useamman Vichy-tuotteen. Mikä parasta, saat koko setin yhden tuotteen hinnalla! Pakkaus on itsessään niin kaunis, että se ei välttämättä tarvitse edes joulunarua ylleen.

Koodilla JOULUPAKETTI2015 saat kaiken lisäksi ilmaisen toimituksen paketeille. Nyt jos koskaan kannattaa siis suunnata jouluostoksille.

Ihastelimme saamaani lahjapakkausta yhdessä isoäitini kanssa, ja hänkin ihastui kovasti ideaan. Mummu lisäsikin joulun toivelahjalistalle heti Vichyn Neovadiol Magistral-joulupakkauksen, joka sisältää tuotteita hieman varttuneemmalle iholle. Laadukkaat Vichyn apteekkituoteet ilahduttavatkin siis kaikenikäisiä lahjansaajia.

Apteekkini.fi-sivusto ratkaiseekin siis kerralla parhaimmillaan monta lahjapulmaa. Isän pakettiin kääritään Vichyn Homme Hydra Mag C+-kosteusvoide, äitiä hemmotellaan Thermacare-lämpötyynyillä ja löytyypä valikoimasta jopa meidän Eppu-koiran lempparishampookin. Jokaiselle jotakin. Tämän nettiapteekin takana on siis suomalainen apteekki, Teerijärven apteekki, jonka farmaseuteilta saat luotettavaa neuvontaa ja tuotetietoutta oikean tuotteen valinnassa. Toimitusaika on nopea, joten paketit ehtivät varmasti jouluksi hyvissä ajoin perille.

Oma joululahjapakkaukseni (25,90€) oli nappivalinta ja pakkauksen sisältämän Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light-kosteusvoiteen hinnalla, sain extrana puhdistusveden ja vartalovoiteen. Kukapa ei haluaisi löytää tälläistä hemmottelupakettia jouluaattona Joulupukin lahjasäkistä. Ja hei, muista hyödyntää tilausta tehdessäsi myös tuo  JOULUPAKETTI2015 alekoodi, jotta saat toimituksen ilmaiseksi!


enkku2

I received a beautiful gift from Apteekkini.fi-webstore. Check out more beautiful Christmas-gift ideas from here!


Posted in and tagged , , , by NOORA.