IHAN ILMAN MEIKKIÄ

Astuin ulos sateiseen maanantai-iltaan Ihana Beauty Loungen ovesta niin hehkuvan onnellisena ja rentoutuneena, että en muista koska viimeksi käynti kauneushoitolassa olisi saanut näin hyvälle mielelle. Kädessäni oli kotihoito-ohjeet ja takana kasvohoito, jonka vaikutukset näkyivät välittömästi. Kasvoilla ei ollut hitustakaan meikkiä, mutta fiilis oli säteilevä.

Olo oli onnellinen.

Vuodenajan vaihtuessa syksystä talveksi, kasvojeni ihon kunto heikentyy huomattavasti. Ihoni kuivuu, punoittaa ja ärsyyntyy herkästi, eivätkä ihonhoitorutiinini pysy menossa mukana. Tänä vuonna sain kuitenkin juuri sopivasti yhteydenoton sähköpostiini Riina Sorjoselta, kosmetologilta ja kotimaisen EkoPharma Professional-luonnonkosmetiikkasarjan aluekouluttajalta. Luonnonkosmetiikan fanina lähdin innoissani tapaamaan Riinaa, jonka kanssa teimme ensitapaamisella minulle ”hoitosuunnitelman”. Riina näki nopeasti mitä muutoksia ihonhoitorutiineihini tarvitsi tulla, ja millaisella kasvohoidolla ihoani alettaisiin taikoa kuntoon.

Seuraavalla tapaamiskerralla olikin jo aika ryhtyä toimeen. Ihon ultraäänipuhdistuksella Riina kuori, puhdisti ja heleytti ihoani ultraäänivärähtelyn avulla (jännittävän tuntuista, mutta ei tehnyt kipeää!) ja herkällekin iholle tarkoitettuja EkoPharma Professional-tuotteita käyttäen, sai ihoni kirjaimellisesti hehkumaan. Tähän väliin on ylistettävä myös Riinan hierontataitoja. Oli vaikea pysytellä hoidon aikana hereillä, kun olo oli niin rentoutunut.

Jotta pääsisitte näkemään millaisia vaikutuksia kasvo- ja kotihoidolla on oikeasti ollut, päätin lisätä postaukseeni muutaman täysin meikittömän kuvan, jotka olen ottanut ensimmäisenä aamulla herättyäni. Kotihoitoa on kuvien ottamishetkellä takana noin viikon verran, ja ihon kuivuus ja punoitus on kadonnut miltei kokonaan. Toki paranneltavaakin vielä on, mutta tunnen olevani nyt ihonhoidon suhteen oikeilla raiteilla. Sain Riinalta ”reseptin”, jonka mukaan olen ihoani suomalaisten luomumarjojen voimalla hoitanut ja tuotesarja vaikuttaa niin lupaavalta, että näitä tuotteita tulee löytymään kylppäristäni varmasti aina.

Aamuni aloitan mustaherukkakasvovedellä (suosikkini, voi lisätä myös päivän aikana meikin päälle!) ja öljyttömällä karpalovoiteella. Karpalovoiteen löytyminen oli huikea juttu; täydellinen voide kasvoille levitettäväksi, kun tarkoituksena on hetken päästä lisätä päälle meikki. Aamuisin ja iltaisin kasvoille laitetaan myös vadelmaseerumia. Illalla pääsen toisen suosikkini kimppuun, kun iho puhdistetaan tyrnipuhdistusaineella. Seerumin lisäksi käytän vielä iltaisin myös hoitavaa vadelmanaamiota. Melkoinen setti tuotteita, mutta voi kuinka onnellinen olenkaan: NÄMÄ OIKEASTI TOIMIVAT.

Väitän, että samankaltaisia iho-ongelmia on monella suomalaisnaisella. Juuri siksi jokaisen naisen joululahjapaketista pitäisi löytyä lahjakortti kasvohoitoon. Nimenomaan Riinan luokse.

*Tuotteet saatu yhteistyön tiimoilta.

enkku2

#nomakeup #happyskin


Posted in and tagged , , , , by NOORA.