FILEIS, FILEIS, FILEIS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Voisi kaiketi sanoa, että olin aika fiiliksissä eilen, kun auton nokka suunnattiin kohti Helsinkiä ja THE stadionkeikkaa. Kuten eilen jo Facebook-ryhmääni päivittelinkin, Matti uhkasi jo Ideaparkin kohdalla, että jättää minut kyydistä Hämeenlinnassa jos en lopeta laulamista (tai M taisi itse asiassa käyttää termiä hoilottaa..). Osasin kuitenkin jo vähän odottaa, että illasta on tulossa melkoinen spektaakkeli ja äänijänteet olisi hyvä availla jo menomatkalla.

Kerron teille vielä kuvien kera Che-che-cheekin keikasta lisää, mutta kurkistetaanpa ensin millainen keikkalook ylleni valikoitui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harmillista, että asukuvien joukkoon ei nyt eksynyt kuvamateriaalia siitä, miltä näytin _keikan jälkeen_. Keikkakansan yllätti melkoinen sade- ja ukkoskuuro, ja voin kertoa, että en ole ikinä ollut niin litimärkä kuin eilen, kun kävelimme vielä loppujen lopuksi vartin matkan stadionilta autolle. Keskustelua herätti myös se, että olin kyllä pakannut mukaan itselleni sadeviitan, mutta hupsistakeikkaa Matin takki oli unohtunut kotiin. Onneksi keikkapaikalta kertakäyttöinen sadeviitta löytyi myös toiselle meistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta takaisin asukuviin. Päädyin laittamaan ylleni melko mukavaa ja rentoa vaatetta, osasin vähän sitä sadettakin tosiaan odottaa, joten laitoin lämmintä päälle. Mätsäsin Adidaksen lenkkarini pinkkeihin latvoihini, ja sen enempää tehostevärejä ei asusta löytynytkään.

Farkkutakin päälle heitin vielä tuon Hangosta ostamani tämän syksyn varmasti käytetyimmän harmaan huivin ja mukavat kengät takasivat sen, että Cheekiä jaksoi kenttäpaikoilta ihailla koko keikan ajan. Koska kamerakalustoa oli jonkin verran matkassa mukana, pitkästä aikaa ulkoilemaan pääsi myös NYPD:n viimekesän suosikkilaukkuni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUIVI / SCARF SALLY & CIRCLE  FARKKUTAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu) PUSERO / SHIRT H&M  FARKUT / JEANS LIU JO  TENNARIT / SNEAKERS ADIDAS  LAUKKU / BAG NYPD

Kunhan tokenen tästä Cheek-huumasta, laitan blogiin tosiaan vielä myös keikkakuvia, mutta nyt on aika päivän toisen kahvikupillisen.

Sitä ennen ilmoitettakoon kuitenkin, että Guessin rannekoru koristaa pian Amandan rannetta. Onnea voittajalle! <3

10598753_1525136477716032_1041424601_n

IN ENGLISH : Yesterday, it was time to go and see an amazing show to Helsinki. Cheek, a well-known Finnish artist was performing in the Olympic Stadium, and me and my boyfriend luckily got the tickets to this historical gig. I will show you guys pictures from the gig later, but here’s my outfit of the yesterday. The look was perfect for the chilly and (very) rainy August evening and we had a blast. What do you think of my look?


Posted in muoti and tagged by NOORA.