OI VOI PIKKUKISU

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

candc238

Onneksi pieni sateenkaarikissanpoikanen löysi lopulta kodin. Oli jo nimittäin lähellä, että tämä kisu olisi jäänyt kodittomaksi.

Kaikkihan alkoi siis siitä, kun eräs eläinrakas bloggaaja ihastui niin valtavasti tähän valloittavaan kissanpentuun, että kiikutti sen vikkelästi H&M:n kassalle. Kukapa nyt sellaisen ihastumisen vallassa tajuaisi tarkistaa, että sopiihan kuori varmasti omaan puhelimeen..

Ei sopinut ei. Eiiiii! Viiden euron kuori ei rahallisesti ollut iso menetys, mutta olisin halunnut tuon päätään kääntelevän hologrammipikkuotuksen kurkistelemaan puhelimeni takakanteen. Onneksi oma mamini astui hätiin ja adoptoi sen itselleen. Nimenkin kissa jo sai, se on kuulemma Mikki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisinaan persoonallisella Mikillä on hieman vaikeuksia tarkentaa katsettaan. Lopputuloksena saattaa olla esimerkiksi tälläisiä nauruhermoja kutkuttelevia valokuvia.

Maailman söpöimpiä pikkukisuja jäi vielä iso kasa ainakin Pirkkalan Veskan H&M:lle. Mutta kuori käy siis tosiaan iPhone4:seen eikä 5:een. Damn it.

IN ENGLISH : That must be the cutest thing ever! I found this cute little rainbowkitten from H&M and oh boy, it’s so adorable! Unfortunately I had to give this cover to my mom, because it didn’t fit for my phone, but that’s okay. Mom promised to take a good care of it. ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.