VOITA GUESSIÄ KORULIPPAASEESI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä olisikaan mukavampi tapa startata syyskausi käyntiin kuin hemmottelemalla teistä yhtä upouudella, ruskan väreissä hehkuvalla Guessin rannekorulla. Halusin ostaa tämän syksyisen arvonnan palkinnoksi jotakin, josta suurin osa teistä pitäisi. Olen itse tykästynyt kovasti Guessin koruihin ja nähdessäni tämän punaisen ihanuuden, päätin valita sen palkinnoksi. Nahkarannekkeeseen on pujotettu hopeanväriset Guess-kirjaimet ja tiedän korun kestävän myös ahkeraa käyttöä, sillä itseltäni se löytyy peräti kahdessa eri värissä.

Mikäli haluaisit voittaa tämän aarteen itsellesi, jätä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentti. Arvon korun osallistuneiden kesken jo tiistaina 19.8. ja blogiani myös Facebookissa seuraavat, saavat arvontaan automaattisesti yhden lisäarvan (mainitsethan tästä kommentissasi).

Syyskausi alkakoon, onnea arvontaan! <3

Psst. Huikean suuri kiitos myös teille kaikille, jotka seurailette minua Instagramissa. Instan puolella starttaillaan käyntiin myös pientä arvontakivaa vielä tänään.. ;)

IN ENGLISH : Good morning! It’s time for a little Sunday-giveaway! Leave a comment into this post’s commentbox and you have a chance to win this GORGEOUS bracelet from GUESS. The winner will be announced on Tuesday. Good luck guys! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.