FLYING HIGH

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kaikkea muuta kuin hurjapää, mutta kun sähköpostiini kilahti kutsu Finland International Air Showhun Helsinki-Malmin lentoasemalle, olin niin innoissani. Nappasin isäni avecikseni ja yhdessä lähdimme katselemaan taidokkaita lentonäytöksiä, historiallisestikin merkittäviä lentokoneita, hyviä esiintyjiä ja minä odotin tietysti innoissani kamera kaulassa, että pääsen ikuistamaan taivasta halkovia taitureita kamerani muistikortille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helteinen päivä oli täynnä valtavasti nähtävää. Helsinki-Malmin lentoasemalle olivat monet tapahtuman sponsorit tuoneet ständeihinsä tuotteitaan näytille, Flybe lennätti matkustajia taivaalle, taitolentäjät saivat pulssini kohoamaan korkeuksiin ja niin Duudsonit kuin JVG:kin nähtiin esiintymislavalla. Melko vaikuttava kattaus sanoisin.

Jälleen kerran on kehuttava maasta taivaisiin myös rakkaan kamerani, Olympus OM-D E-M10:n Art-suodattimet. Kamerassa on valtavasti erilaisia Art-suodattimia ja näistäkin kuvista valtaosa on otettu niitä käyttäen. Efektien avulla kuviin saa luotua aivan uusia ulottuvuuksia ja kuvista tulee helposti vaikuttavan näköisiä. Liikkuvan kohteen tarkentaminenkin on lasten leikkiä ja lentonäytösten kuvaaminen kävi näppärästi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olipahan taas mahtava uusi kokemus ja meillä oli huikaisevan vauhdikas iltapäivä. Kaikki kunnia tapahtuman lentäjille, minulle tuli huono olo pelkästään jo siitä, että katselin alhaalta taivaalla tapahtuvia syöksykierteitä. Mielelläni pysyn tulevaisuudessakin maan pinnalla, mielellään kamera kourassa. Annetaan Raimo Nikkasen kaltaisten lentäjien hoitaa jatkossakin Pitts Specialit ja syöksykierteet. Häneltä se kävi vallan mallikkaasti. ;)

Kiitos vielä kutsusta FIAS! Vietimme eilen unohtumattoman isätytäriltapäivän.

IN ENGLISH : When Finland International Airshow sent me an invitation to this amazing airshow at Helsinki, I was so excited! Me and my dad spent a wonderful afternoon by watching skillful pilots and performers and we got to see a lot! This was a great experience, thank you so much for this chance to see the show.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA10623641_270293576501588_1917876358_n


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.