KUKKAISNEITO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikäli joskus menen naimisiin, haluan hääkampauksen, jota koristavat tuoreet kukkaset. Olen kertonut tämän kampaajalleni Kirsillekin jo joskus, ja yhdessä olemme (jo ihan vaan ajatuksen tasolla..) visioineet, että esimerkiksi tälläiseen kampaukseen, voisi pujotella mukaan morsiamen tyylin viimeisteleviä kukkia.

Ajatukseni kukkaseppeleen ihanuudesta vain vahvistuivat perjantaina, kun vietimme pikkusiskoni Roosan syntymäpäiviä, ja hän sai tädiltämme lahjaksi itsesidotun kukkaseppeleen. Seppele oli valtavan kaunis ja päivänsankaritar ei malttanut luopua siitä koko illan aikana. Täydellinen taustakin kuvien ottamiseen löytyi Roosan olohuoneen seinältä. Valtava metsämaisemataulu Ikeasta oli kuin tehty kukkaisprinsessan tyylin ikuistamiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaupoista löytyy valtavasti ihania tekokukkaseppeleitä ja tarjonta tuntuu vuosi vuoden jälkeen vain kasvavan. Uskallan kuitenkin väittää, että kukkaseppele on parhaimmillaan aidoista kukista sidottuna. Se ei kestä ikuisesti, mutta haittaneeko tuo. Tärkeästä päivästä tekee vieläkin ikimuistoisemman jokin juttu, joka ainutlaatuisuudellaan viimeisteli tyylin kampausta myöten.

Upea sankaritar, vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : My beautiful little sister celebrated her 23rd birthday on Friday and she got a stunning flower garland as a gift from our aunt. Fresh flowers looked so beautiful with the floral dress and the birthdaygirl looked fabulous. What do you think of flower garlands? A hit or a miss?


Posted in muoti and tagged by NOORA.