OSTOKSILLA LIU JOn KANSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä keskiviikko startataan käyntiin mahtavin meiningein, sillä nyt teillä kaikilla ihanaisilla on mahdollisuus hankkia _ne kuuluisat pyllynkohotusfarkut_ melkoisen aleprosentin kera!

Fashionstore.fi:n superit mimmit pyysivät minua nimittäin infoamaan teitä tänään alkavista Liu Jo-päivistä. Saat kaikista Liu Jo:n tuotteista nyt Fashionstoressa -20% alennusta, mutta alennusprosentti kannattaa käydä hyödyntämässä mahdollisimman pian, sillä 50 ensimmäistä Liu Jo-tuotteita tilannutta saa tilauksen mukaan veloituksetta myös Liu Jo-kuulokkeet. Alennus lasketaan kassalla ja Liu Jo-päiviä vietetään keskiviikosta perjantaihin.

Nyt teillä onkin siis melko herkullinen tilaisuus täydentää syysvaatekaappi ajan tasalle. Tässä blogissa on Liu Jo:n laadukkaita ja näyttäviä vaatteita ja asusteita nähty paljon, joten voin käsi sydämellä vannoa, että tätä merkkiä, ja ainakin ne pyllynkohotusfarkut, tulisi löytyä mahdollisimman monen naisen vaatekaapista.

jhnlj-800x282OLYMPUS DIGITAL CAMERAjhnlj-800x282

Fashionstoren kattava Liu Jo-valikoima on nyt täydentynyt myös Liu Jo-kelloilla. Ah, tämä koruharakka meinasi sokaistua siitä kaikesta kimalluksesta, kun kävin kurkkaamassa millaisia aikaraitoja Liu Jo:lta löytyykään. Herkullinen ruusukultainen aarre on aivan mielettömän kaunis, vaikkapa yhdistettynä tuohon grrrrrmaiseen puseroon ja tummansinisiin farkkuihin. Ja näistäkin kaikista tuotteista saat nyt siis tuntuvan alennuksen!

Itse ostin juuri viime viikolla hieman täydennystä Fashionstoresta farkkuvalikoimiini. Kaipasin farkkujeni joukkoon vaaleammat housut ja nämä housut olivat juuri nappivalinta. Kirjaimellisestikin, sillä ihastuin edustassa olevaan nappirivistöön kovasti. Malli istuu hyvin ja joudun taas toteamaan, että farkkurintamalla ei ole Liu Jo:n voittanutta.

Käsi ylös, keneltä omat legendaariset peppufarkut jo löytyvät?

Postaus sisältää linkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : When it comes to jeans, my choice is Liu Jo. These high-quality and chic jeans make me feel superconfident and stylish and they are the perfect choice for every outfit! From Wednesday to Friday you’ll get 20% discount on Fashionstore.fi, if you buy Liu Jo-products. So now you’ll have a great chance to buy new autumn arrivals. Bottom Up, if you know what I mean.. ;)


Posted in muoti and tagged , by NOORA.