POTUT POTTUINA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä oli hetken tämä citytyttö ihmeissään, kun Jukka-setä iski hanskat käteeni ja sanoi, että nyt lähdetään nostamaan perunoita. Retkestä maaseudulle muodostuikin melkoinen elämys, kun pääsin perunapellolle, first time ever, ja lähdin kohti kotia tuliaisina pussillinen itsenostettuja perunoita.

En muista koska viimeksi olisin ollut niin innoissani jostain uudesta jutusta kuin mitä tuolla perunapellolla olin. Jos minulla on joskus onni omistaa oma punainen tupa, niin sen pihassa on taatusti peruna- tai ainakin kasvimaa. Kuinka mahtavaa onkaan nostaa omasta maasta herkkuja kattilaan porisemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain Jukalta pikakurssin perunannostosta ja hauskaa hommaahan se oli. Vielä kotimatkallakin jaksoin kuitenkin päivitellä sitä kuinka hämmentävä kasvuprosessi perunalla onkaan. Pikku potuilla on pitkä matka maasta kaupanhyllylle meidän citypimujen ostettavaksi.

Kesälomani ei olisi voinut paremmissa merkeissä päättyä, kun taas tuli koettua jotain ihan uutta! Perunnannoston lisäksi pääsin vielä kaiken lisäksi ihastelemaan emokissaa pentuineen. Voi että, maalla on kyllä mukavaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kattokaas mitä meillä eilen syötiin, ihan ite nostettuja perunoita! Uskaltaisin väittää, että näin hyviä pottuja en suuhuni ole ennen laittanutkaan.

Ja ei, en vielä kotoa lähtiessäni tiennyt, että joutuisin perunapellolle. Converset ja blingblingtoppi eivät olleet ehkä se kaikkein paras asuvalinta! :D

IN ENGLISH : On the weekend, this citygirl learned something brand new! :D While visiting the countryside I got a bag full of potatoes to take home with me. This was a great experience! And let me tell you something, I have never ever eaten so delicious potatoes!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.