UUSIA ALKUJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Syksyisin käännän aina uuden lehden elämässäni. Oikeastaan aloitan ikään kuin puhtaalta pöydältä. Kouluaikoinani rakastin sitä fiilistä, kun uusi lukuvuosi toi mukanaan uudet, avaamattomat opukset, muistiinpanoja sisuksiinsa odottavat vihkot ja uunituoreen kalenterin sekä ennen kaikkea mahdollisuuden aloittaa uusi kouluvuosi ihan alusta. Hih, taidan olla hieman kateellinen teille koulunsa aloittaneille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime syksy oli tähän astisen elämäni surullisin syksy. Viime viikonloppuna kävinkin hankkimassa uuden kalenterin, jonka saan toivottavasti täyttää vain hyvillä uutisilla ja merkinnöillä, uusilla kokemuksilla ja seikkailuilla. Tämä Mymmeli valitsi kalenterikseen aarteen, jonka sivuilla seikkailevat piirroshahmot saavat hymyn huulille. Minulla on sellainen tunne, että tästä saattaisi tulla hyvä syksy.

Alitajuntaisesti olen odottanut syksyä salaa jo jonkin aikaa. Kesäreissumme Hankoon oli aurinkoinen, mutta silti ostin sieltä matkamuistoksi itselleni vain valtavan pehmoisen syyshuivin, jonka uumeniin aion kääriytyä syysmyrskyn yllättäessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, nyt olen valmis, syksy saa tulla. Tai odotahan vielä hetki, tule vasta huomenna, sillä tämän illan aion päivittää uuteen kalenteriini ensimmäiset syksyiset muistiinpanoni.

IN ENGLISH : For me, every autumn feels like a new chance, a new beginning, tabula rasa. I have high hopes for this upcoming season and I want to be ready, that’s why I absolutely needed this cute calendar and new soft scarf for autumn. Now I’m ready, bring it on autumn.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.