KESÄILTAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | Uncategorized

Olen nyt parin viikon ajan vannottanut kaikille, että minua ei missään nimessä saisi raahattua elokuvateatteriin katsomaan elokuvaa, jossa seikkailee puhuva pesukarhu. Tiedättehän sen trailerin, joka on nyt pyörinyt telkkarissa? No jossakin kohtaa meni nyt sitten pahasti vikaan, kun löysin itseni eilen Plevnasta popcornkippo ja lippu kädessäni.

Pari tuntia, ja ensimmäistä 3D-leffakokemusta myöhemmin, jouduin nolona myöntämään, että puhuva pesukarhu oli the Guardians of the Galaxyn parasta antia ja että leffa oli oikeastaan aika viihdyttävä. Puhuva pesukarhu sopi perjantai-iltaan vallan hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAimage(4) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen leffaan suuntaamista, nautimme Roosan kanssa kesäpäivästä keskustassa. Iloinen festarikansa sai meidät aluksi harmittelemaan sitä, että omasta ranteesta ei löytynyt ranneketta Blockfesteille (vaan taskusta lippu puhuvan pesukarhun tähdittämään leffaan..), mutta loppuviimeksi kesän fiilistely onnistui vallan mainiosti ilman festareitakin.

Menossa mukana olivat myös Ray-Banit, jotka ikään kuin lainasin Matilta kesäpäivää varten. Tuo mieheni on kyllä täynnä yllätyksiä. Jokin aika sitten hän vain totesi omistavansa maailman cooleimmat parikymmentä vuotta vanhat vintage-reiskat, jotka ovatkin sen jälkeen löytyneet useammankin kerran minun naamaltani. One happy girlfriend here! ;)

IN ENGLISH : Me and my littlesister went to see a movie last night. Even though talking racoons aren’t my favourites when it comes to movies, I have to admit, that the Guardians of the Galaxy was excellent! We celebrated the gorgeous summerevening also with the berry drinks and I got the perfect chance to wear my bf’s old vintage Ray-Bans for the first time. Great Friday, I hope you’ll have a great weekend too!


Posted in Uncategorized and tagged , by NOORA.