PERJANTAIPIRKKO #48

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko48

Pian koittaa jälleen se aika, kun bloggaajat heräilevät riippumatoistaan, alkavat koota yhteen kollaaseja, joissa haaveillaan pehmoisista ruutukuosihuiveista, nahkanilkkureista ja burgundyn värisistä laukuista ja housuista. Sitä ennen kesää on kuitenkin vielä jäljellä ja meistä jokainen haluaa taatusti imeä itseensä aurinkoenergiaa tulevan talven varalle.

Kyllä se uinuva blogimaailmakin pian herää kesäuniltaan, mutta suosittelen kaikkia ottamaan Pirkosta mallia ja nauttimaan tulevasta viikonlopusta rennoin ottein. Ensi kuun jälkeen on kuitenkin jo lokakuu, ja räntäsateen vihmoessa ikkunan takana meillä kaikilla on enemmän aikaa istua tietokoneen ääressä. ;)

Erinomaista elokuuta kaikille. <3

IN ENGLISH : It might seem like the world of fashionblogs is feeling sleepy during the summertime, but just wait, sooner or later bloggers will be posting about their autumn-wanties. So, let’s enjoy the summer while we still can. I hope you’ll all have a great August.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.