KESÄKAVERINI BB & KISAILUA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

P8022640-800x488OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole ikinä tykännyt BB-voiteista. Osa niistä on aiheuttanut kasvojeni iholle epätoivottuja reaktioita, toiset eivät ole olleet tarpeeksi peittäviä, oikeaa sävyäkään ei ole tuntunut löytyvän ja olenkin lähinnä viitannut kintaalla sille hössötykselle mikä BB-voiteiden ympärillä on viime aikoina ollut.

Yhteistyöprojektiemme kautta kosmetiikkahyllylleni löysi tiensä kuitenkin Lumenen Bright Now-sarjan tasapainottava BB-voide. Siellä se jonkin aikaa saikin nököttää, sillä olin melko varma siitä, että tämäkään BB-voide ei käyttöön pääse. Kesähelteet saapuivat ja meikkivoiteet alkoivat tuntua kasvoilla aivan liian tunkkaisilta. Tartuin BB-purnukkaan ja annoin sille mahdollisuuden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYllä olevassa kuvassa kasvoillani on vain ja ainoastaan Lumenen BB-voidetta. Voide on kevyttä, se levittyy tasaisesti, mutta peittää samalla ihon pieniä virheitä. Kuten kuvasta näkyy kasvoilleni on ilmestynyt auringon aiheuttamia pikkunyppyjä (..jokavuotinen ongelmani..), mutta BB voide peittää hyvin niitäkin ja ennen kaikkea iho pysyy mattapintaisena. Olen jo muutaman viikon ajan käyttänyt kasvoillani vain ja ainoastaan tätä tuotetta meikkipohjaa tehdessäni- tasapainottava voide soveltuu rasvoittuvalle/sekaiholle, joten tämä onkin ollut tälle typylle erinomainen helpotus hellepäivien meikkiä tehdessäni!

Myönnän siis olleeni väärässä. BB-voiteet taitavat sittenkin olla se minun juttuni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8022640-800x488

Koska on sunnuntai, on tietysti myös pienen skabailun aika. Koska olen melko varma siitä, että juuri sinäkin saattaisit Lumenen laadukkaisiin BB-voiteisiin ihastua, arvon Instagram-tilini puolella Bright Now-sarjan heleyttävän BB-voiteen. Käyhän siis tykkäilemässä kuvasta, pidä peukut pystyssä ja ehkäpä löydät laillani BB:stä vielä uuden parhaan kaverisi.

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA (KLIK!)

IN ENGLISH : I have never been a big fan of BB-creams. During this summer, I discovered that there is the one for me. When  I tested Lumene’s Bright Now Balancing BB-cream, I fell in love with it right away. It’s light, it corrects small skin imperfections and it can be used as day cream. I love it, it has the perfect texture for the sunny days. BB, now I understand why everyone is so excited about you!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.