KESÄN HEHKUVIN DUO

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesän helein meikki syntyy näitä kahta tuotetta käyttäen, ja nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan suosikkejani. Skaba käydään Instagramin puolella (@CURIOUSNOORA) ja osallistut tämän hehkuvan tuotepaketin arvontaan tykkäämällä kuvasta tämän päivän aikana.

Itse olen käyttänyt Lumenen ihon sävyn heleyttäjää jo kauan ja kesämeikkiin se tuo upeaa hehkua luonnollisesti mutta näyttävästi. Aurinkopuuteri viimeistelee lookin ja kesäneito on valmis kesän seikkailuihin. Tuotepakettiin kuuluu siis ihon sävyn heleyttäjä sävyssä Perfect Tan sekä aurinkopuuteri sävyssä Fresh Day.

Älä myös unohda blogissa käynnissä olevaa superarvontaa, josta voit voittaa täydellisen kesäpäivän tuotteet sekä sinulle että elämäsi miehelle! ;)

Hehkuvan ihanaa kesäpäivää kaikille!

Psst. Lisää Lumene-skaboja löydät myös Lumenen omalta kesäkamppissivustolta! Maistuisiko kesämenopeliksi vaikkapa samanlainen sähäkän oranssi Jopo kuin minulla, klik klik!

// My cosmetic-favourites for the perfect summerday.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.