HEI HÄMEENLINNA, NYT VINKKEJÄ KEHIIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Aamupala on kohta popsittu kitusiin, ja on aika startata auto kohti kesäloman ensimmäistä roadtrippiä. Aina ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan, toisinaan riittää, että vaihtaa vain maisemaa. Edes sillä ei ole väliä kuinka kaukana ne uudet maisemat ovat. Suomessakin on niin valtavasti kaupunkeja, joissa en ole ikinä käynyt- niinpä aloitammekin kesäseikkailumme kaupungista, jonka ohi tulee kyllä usein ajettua, mutta johon koskaan en varsinaisesti ole tutustunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän suunnitelmana on käydä ihastelemassa sitä THE linnaa, mutta mitä muuta Hämeenlinnassa voi tehdä? Ajattelin käydä koluamassa hieman alennusmyyntejä, mutta missä? Otamme mielellämme vastaan myös hyviä ravintolavinkkejä! Huhuu hämeenlinnalaiset, nyt kaikki vinkit kehiin!

Meidän seikkailuamme voi seurailla toki Instagramin kautta, mutta muistakaahan käydä kesäpäivän kuluksi myös osallistumassa mahtavaan Lumene-arvontaan, joka ilahduttaa taatusti sekä sinun että vaikkapa poikaystäväsi kesäpäivää.

Hei hei Tampere, huomenna nähdään taas!

// Good morning! After the breakfast it is time for the first roadtrip of this summerholiday! We are off to Hämeenlinna and if you have any tips for me where to visit or where to eat or shop, now it’s time to share your secrets on the comment box!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.