NEITO LINNASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4974 IMG_5016

Kesäinen roadtripimme alkoi pienellä tutustumiskierroksella nähtävyyteen, jota niin kovin monesti on ihastellut kaukaa moottoritieltä, mutta jonka uumenissa en kymmeniin vuosiin ole käynyt. Olikin siis päivänselvää, että Hämeen linna kuului matkasuunnitelmaamme ja kahdeksan euron sisäänpääsymaksulla teimmekin melkoisen aikamatkan linnan syövereihin. Kovasti yritin leikkiä linnan käytävillä linnanneitoa, mutta ei ole prinsessoilla ollut helppoa, kun koko ajan sai nytkin varoa ettei löisi päätään linnan mataliin ovensuihin. Ainakaan korkkareissa eivät tuon ajan leidit ole linnassa kuljeskelleet.. ;)

// Our visit to Hämeenlinna started in the most famous sight in the city, the Häme Castle was definitely a must-see. I have visited the castle when I was ten or something, so it was time to visit there again. The old castle is definitely an important historic monument and the place is absolutely stunning in the summertime.

IMG_5039 IMG_4978

MEKKO / DRESS GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES ZARA   AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA  LAUKKU / BAG MICHAEL KORS

Hellepäivän reissumekoksi kaivoin kaappini syövereistä esiin muutama vuosi sitten hankitun Gina Tricotin muutaman euron korallinvärisen kesämekon, joka osoittautui reissulla erinomaiseksi asuksi. Mekko ei hiostanut, ja oli ihanan ilmava. Kaunis punottu vyö piti mekon paikoillaan ja hieman säkkimäinen malli oli tarpeeksi rento ja mukava pitkiäkin kävelymatkoja varten.

Asu ei varmastikaan vetänyt vertoja entisaikojen linnanneitojen luomuksille, mutta tämä neito viihtyi lookissa erinomaisesti. Olemme itse asiassa olleet reissun päällä tämänkin päivän aamusta iltaan, sillä Hämeenlinnasta suuntasimme milteipä suoraan Matin kotiseuduille maalle. Juuri tälläinen kesäloman pitääkin olla, menoa ja meininkiä, uusia kokemuksia ja kesähellettä, täydellistä.

// I wore this gorgeous dress from Gina Tricot on our roadtrip and this dress was just the perfect choice in the hot weather. With the cute shoes from Zara and some accessories, this outfit turned out to be one of my favourite summeroutfits.

IMG_5010IMG_5004


Posted in muoti and tagged , by NOORA.