PRINSESSANIMPPARIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olipahan muuten parhaat nimpparit ikinä. Mä sain nimpparilahjaksi Barbien.

Koko kesä on vierähtänyt ohi niin, että en ole ehtinyt järjestää meillä juuri minkäänlaisia pirskeitä. Kun Nooran päivä sitten osui sopivasti perjantaille, päätin kutsua ison ja rakkaan jengin kokoon juhlimaan minun päivääni. Olen nimittäin sitä mieltä, että aina kannattaa juhlia, kun siihen edes pienikin mahdollisuus tarjoutuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Töiden jälkeen leivoin siis näppärästi pari kakkua pöytään (kröhöm, kokosin kaksi kakkua kokoon vuorellisesta kermaa, marjoista, hillosta, marsipaanieläimistä ja kröhöm, valmispohjista), korkkasin kuoharin ja hetken päästä kotimme täyttyikin vieraista.

Olin jo aivan onnessani siitä, että Matti oli hankkinut minulle nimpparilahjaksi Sophie Kinsellan juuri kesäkuussa suomeksi ilmestyneen Hääyöaie-kirjan, mutta nuo ihanat kullanmurut kantoivat minulle myös muita ylläreitä ja ihania kukkia lahjaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän niinkuin vahingossa näistä pirskeistä muodostuikin todelliset prinsessanimpparit, kun sekä kattauksen teema että vieraiden lahjat olivat kovin tyttömäisiä ja herttaisia. Siinä vaiheessa, kun Roosa kiikutti minulle lahjaksi Barbien, voi kutakuinkin sanoa, että tämän täydellisemmiksi eivät nimpparit enää voi muuttua. Siitä on nimittäin jokunen vuosi aikaa, kun viimeksi on tämän sankarittaren paketista kääriytynyt esiin Barbie. Jäimme tosin miettimään, että kai Matti saa sitten synttärilahjaksi Kenin ettei nimpparibarbiesta tule kovin yksinäistä.. ;)

Olin myös superonnellinen ihanan Pip Studion pyyhesetistä ja paljastuipa yhdestä paketista esiin myös upouusi vedenkeitin ja valtava valikoima ihania uusia teemakuja testattavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos kaikille juhlijoille lahjuksista ja seurasta, toivottavasti kaikki muutkin Noorat saivat eilen juhlistaa nimeään yhtä onnellisissa tunnelmissa. <3

Suloista viikonloppua kaikille!

// It was my nameday yesterday and I decided to celebrate it with my loved ones! The evening was a success, my cakes were delicious and we had so much fun- I even got so many presents! Every weekend should start like this one did.  Have a great Saturday! <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.