BABESIT, NYT ON BABY LIPS-ARVONNAN AIKA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on kivoja uutisia! Sain jokin aika sitten sähköpostia, jossa tiedusteltiin haluaisinko testailla Maybellinen Suomeen nyt vihdoin rantautumassa olevia Baby Lips-huulivoiteita. Koska olin jo noita supertuotteita ehtinyt hankkia itselleni, tiedustelin josko voisin arpoa lukijoideni kesken setin näitä ihanuuksia – ja saatattekin arvata jo kuinka kävi..

Curiouser & Curiouser juhlii synttäreitään ensi viikolla ja sen kunniaksi hemmottelua on sinne ruutujen toisellekin puolelle luvassa tulevan viikon aikana paljon. Aloitetaan kuitenkin arvonnalla, jonka palkintona on koko sarja Maybellinen Baby Lips-huulivoiteita. Voittaja voittaa siis itselleen kaikki kuvissa näkyvät sävyt, hydraten, peach kissin, intense caren, mint freshin, cherry me:n ja pink punchin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maailmaa valloittaneet Baby Lipsit takaavat huulille pitkäkestoisen kosteutuksen ja ketäpä haittaisi huulia voidella näin trendikkäillä, iloisen värisillä hylsyillä! Valikoimaan kuuluu siis kuusi herkullista makua ja kolme kevyesti sävytettyä koostumusta.  Pink Punch tuoksuu muun muassa passionhedelmältä ja sisältää ripauksen pinkkiä sävyä, kun taas Peach Kiss tuoksuu persikalta ja on sävyltään hennon nude. Sävyttömät huulivoiteet omaavat nekin tietyn tuoksun ja tarjoavat huulille muuten myös suojakertoimen UV-säteilyä vastaan.

 Mutta nyt haluan arpoa tämän huikean setin lukijoideni kesken:

candc12714

Nyt jättämään siis kommenttia tämän postauksen kommenttiboksiin (älä unohda sähköpostiosoitetta) ja kuten aiemmissakin superarvonnoissa, haluan tarjota extra-arvan niille, jotka seuraavat blogiani Facebookissa, Bloglovinissa tai Blogilistalla. Mainitsethan tästä kommentissasi. Settejä arvotaan yksi (sisältäen 6 kpl Baby Lips-huulivoiteita).

Ja huomenna kannattaa skarppina olla myös Instagramissa, sillä Baby Lips-huulivoiteisiin liittyen myös siellä starttailee pieni skaba. Löydät minut nimimerkillä @CURIOUSNOORA.

Näin on blogisynttäriviikko startattu käyntiin! <3

// Want to win this amazing set of Maybelline’s Baby Lips-products? Just enter your comment on this post’s commentbox, and you’ll participate the giveaway. I will announce the winner on Thursday 17th. Kisses!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.