VIDEO: HAPPY BIRTHDAY DADDY!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hyvää synttäriä iskä! Me juhlimme tänään isukkini syntymäpäiviä vanhempieni kesäpaikalla Teiskossa. Oli aivan mahtavan ihana päivä. Äiti taikoi herkkuja pöytään ja jopa tälläinen arkajalka kuin minä uskaltauduin kanootin kyytiin (ei, en uskaltanut kuitenkaan irrottaa otettani melasta, ja siksi tästä itsensä voittamisesta ei ole videomatskua.. :D). Koirat kävivät uimassa, aurinko paistoi ja itse lahjoin iskää maailman cooleimmalla verkkatakilla golfin rangetreenejä varten! Toivottavasti teillä kaikilla oli ainakin yhtä ihana päivä kuin meillä.

Tämän kesäisen videopostauksen myötä toivotankin teille kaikille oooooikein ihanaa lauantai-iltaa. <3

// Happy Birthday Dad!! We had an amazing summerday with my family, I hope you guys had a great day too. <3


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.