ALEHUPS JA HIRWEESTI ASIAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Minulle kävi tänään pieni alehupsistakeikkaa. Joo, keksin tuon sanan ihan itse, kun yritin söpöillen selittää Matille, että kenkäkaappiimme on jälleen kerran muuttamassa uudet lenkkarit. Oikeastaan pistin kaiken Mona sinun piikkiisi, kun kerta niin sopivasti bongasin aamulla Instagramistasi vinkin Nelly.comissa alkaneista alennusmyynneistä.. ;)

Nuo lenkkarit olivat kuin kesäiset karamellit ja nyt peukut pystyyn, että onnistuin vielä valitsemaan nettikaupasta juuri sen oikean koonkin. Miettikäähän; nuo lenkkarit, ruskettuneet sääret ja revityt vaaleat farkkushortsit- toimii!!! Tykkäättekste?

890266-7836_1

Oli minulla asiaakin. Oikeastaan ihan valtavasti muistuteltavaa. Ensinnäkin, olettehan muistaneet käydä osallistumassa Matin järjestämään arvontaan, josta voitte voittaa elämänne miehille valkoisen hymyn? Ette vai? No se onnistuu vielä tämän illan ajan täällä. Ja Facebookissakin on yksi extrasetti jaossa!

Ensi viikko näyttää melko kylmältä ja sateiselta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että niitä biitsikelejäkin on vielä varmasti luvassa. Senpä vuoksi, klik tänne. Linkin takaa löydätte meikäläisen bikineissä ja voitte osallistua Changen bikinilahjakortin arvontaan. Osallistumisaika päättyy jo huomenna!

Ja hei, kai olet hakenut mukaan tiistaina Helsingissä järjestettävään tapahtumaan, jossa yhdessä Emilianan ja meidän Re:fa-tyttöjen kanssa on mahdollisuus päästä testailemaan herkullisia makupareja? Et vai? No sitten vaan hurry up tänne!

Jokaiselle jotakin! On ollut mahtavaa järjestää teille näin valtavasti upeita juttuja alkukesän aikana ja yksi ihanimmista arvonnoista on muuten jo päättynyt. Iittalan ja Hartwallin kanssa yhteistyössä järjestetystä arvonnasta pääpalkinnon nappasi itselleen Minna. Onnea!! Lähetän sinulle sähköpostia vielä tänään. ♥

Huh, siinä pähkinänkuoressa tämä viikko. Mä jään odottamaan, että postipate kiikuttaa luokseni uudet lenkkarit ja hei, aamukammassa enää yksi piikki ennen viikon kesälomaa.

// Oopsie daisy.. When I saw those gorgeous sneakers from Adidas, I just had to buy them. They look like delicious candies, don’t they?! I love colors, and those shoes combined with tanned legs and lightblue denim shorts will look an amazing combination. And yeah, a shirt of course.. What do you think? A hit or a miss?


Posted in muoti and tagged by NOORA.