MATTI ARPOO – HYMYÄ HUULEEN POJAT!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Viime viikolla työpaikalleni ilmestyi mies. Varsin komea mies, I must say. Hän hymyili kuin Naantalin aurinko valkoinen hammashymy hohtaen ja hänen skarppi olemuksensa ja tumma pukunsa taisivat saada muutaman työkaverinikin jalat veteliksi..

Mies sai myös minut hymyilemään. Hymyni ulottui varmasti korvasta korvaan, kun mies avasi mukanaan kantamansa salkun toivottaen samalla terveisiä Pepsodentiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pepsodent lähetti minulle valtavan salkullisen uusia White Now Men-hammastahnoja! Tai kuten nimestäkin saatoit päätellä, tämä aarrearkku kuuluikin periaatteessa siis Matille. Kerrankin pääsin lahjomaan melko yllätyksellisellä tavalla tuota miekkostani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miksikö miehille sitten on kehitetty oma valkaiseva hammastahna? Koska tutkimusten mukaan, miesten hampaat ovat keltaisemmat kuin naisten, ja tämän vuoksi uudella tuoteperheellä pyritään siihen, että myös miehet inspiroituisivat pitämään parempaa huolta hampaistaan ja hymystään- älkäähän aliarvioiko hymyn voimaa miehet, itsekin ihastuin Matissa ensimmäisenä hänen ihanaan hymyynsä! Samainen tahna käy siis toki myös naisten käyttöön, mutta en lainkaan epäile sitä, etteivätkö nämä miehiset putelit saisi myös äijiä tarttumaan mieluummin valkaisevaan tahnaan sen tavallisen tahnan sijasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei mimmit, Matti haluaa arpoa näitä aarteita myös teidän elämänne miehille! Osallistuhan pika pikaa arvontaan jättämällä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaika päättyy jo huomenna 15.6. klo 23:59, eli be faaaast! Matti arpoo peräti neljä settiä White Now Men-hammastahnoja. Kukin setti sisältää sekä Deep Cool Fresh- että Superpure-tahnan. Matti arpoo voittajat ja voittajille ilmoitetaan heti maanantaina jos onni potkaisi kohdalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pssst. Hymyä huuleen voi käydä metsästämässä myös Pepsodentin Hymykoulusta!

// It’s time to smile guys!! Pepsodent sent me an amazing gift, or not for me, to be honest, to my boyfriend. Pepsodent has created a whitening toothpaste for MEN, and remember boys, nothing is better than a cute and fresh smile!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.