JOPOLLA KOHTI LUMENE-KESÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Kun Tampereella ohitsenne kiitää säihkyvän oranssilla Jopollaan vaaleahiuksinen bloggaaja, se saatan hyvinkin olla minä. Curiouser & Curiouser viettää nimittäin yhdessä Lumenen kanssa virallista Jopo-kesää. Nyt kypärä päähän ja kesämieli korkealle, Jopo-kesä on polkaistu käyntiin!

IMG_3907 IMG_3918 IMG_3981

Kun pikkusiskoni Roosa hankki vaaleansinisen Joponsa vuosia sitten, iski isosiskolle valtava kateudenpuuska. Tuon jälkeen Jopo onkin löytänyt tiensä perheemme jokaisen jäsenen luo, ja kun Lumene tiedusteli josko haluaisin heiltä kesämenopelin lainaan, ei vastausta tarvinnut miettiä kauaa. Jopofanin sydän alkoi pomppia ulos rinnasta, kun kuulin pyörän vielä kaiken lisäksi olevan herkullisen oranssi. Hankin Jopoon välittömästi myös hurmaavan valkoisen korin, joka kätkee sisuksiinsa niin rantapäivän tarpeet kuin vaikkapa kukkalähetyksen äidille. Jollekin se täydellinen kesämenopeli vaatii alleen neljä pyörää, mutta minulle, minulle tämä vaihtoehto on täydellinen! Kunto kohenee eikä kesäinen luontokaan laita kruisailujani pahakseen, unohtamatta sitä, että tämän ajoneuvon kyydissä ei voi olla kuin hymy huulilla.

Sen lisäksi, että minä pääsen kruisailemaan ympäri Tamperetta tällä aarteellani, on kesän aikana luvassa paljon mukavia juttuja myös teille. Lumene on vakiinnuttanut tuotemerkkinä paikkansa sydämessäni ja tiedän, että Lumene-faneja löytyy ruutujen toiseltakin puolelta valtavasti. Siksipä Curiouser & Curiouserissa vietetäänkin Jopo-kesän ohella myös hyvinvointia hehkuvaa ja aurinkoista Lumene-kesää.

IMG_3935 IMG_3956 IMG_3915

Lumene on avannut kesäkampanjalleen ihanan Kiira Korven tähdittämän nettisivun, jonka kautta pääset kisailemaan niin Lumenen meikeistä kuin parhaassa tapauksessa myös omasta Jopostakin! Lumenea kannattaa myös ehdottomasti seurailla Facebookissa, sillä sivustolle päivittyy jatkuvasti ihania meikki- ja tuotevinkkauksia, sekä infoa mahdollisista kilpailuista ja Lumene-aiheisista blogipäivityksistä.

Kesäkampanjasivuston lisäksi skabailemme kesän mittaan myös täällä blogini puolella. Onnekkaat mimmit kotiuttavat itselleen muun muassa niin niitä iiiihania Gel Effect-lakkoja kuin herkullisia huulipuniakin ja ensimmäinen arvonta starttaa blogissa käyntiin jo tällä viikolla. Mutta mitä laitettaisiin ensimmäisenä palkinnoksi? Kaipaavatko juhannusneidot huulilleen punaa vai kestävät kesälakat kynsiinsä?

IMG_3944 IMG_3924

Nyt, kun flunssa on selätetty ja kesälomaan on tasan yksi päivä aikaa, ottaa tämä bloggaaja fillarin alleen ja suuntaa nauttimaan kesästä. Erinomaista alkavaa juhannusviikkoa kaikille.

// One happy blogger here! When my favourite cosmeticbrand, Lumene, asked if I would like to receive a brand new orange Jopo-bicycle for myself, I was over the moon! I’m the biggest Jopo-fan ever and this Lumene-bike looks amazing. C&C is celebrating summer together with Lumene and now it’s official, Jopo-summer has started. Stay tuned for my summeradventures!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.