KIRSI ON PARAS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Kun sen oikean löytää, niin se on sitten siinä. Vielä joitakin vuosia sitten saatoin miettiä, että miksi ihmeessä naiset stressaavat kampaajalla käyntiä. Samahan se nyt on, kuka hiukset laittaa. No ei todellakaan ole. Parturi-Kampaamo Blinkin Kirsi on niin huikea mimmi ja tukkataikuri, että olisin aivan hukassa jos Kirsi vaikka päättäisi vaihtaa alaa (ethän vaihda ikinä, lupaathan, ethän?!).

Tälläistä jälkeä Kirsi sai tänään aikaiseksi. Blinkistä poistui jälleen kerran yksi onnellinen asiakas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aivan turhaan siis stressasin eilen. Kirsi oli tosin katsonut eilen hiusspähkäilyvideoni, ja tiesi siis jo odottaa, että pidennyspakettien kanssa tänään paikalle saavun. Saatoimme innostua pidennyksistä nyt jo niin, että seuraavalla kerralla hiuksiin lisätään vielä yksi paketti lisää Rapunzel of Swedenin Quick & Easy-hiuksia. Sävy on nyt just eikä melkein minun makuuni ja kyllä se pitkä tukka taitaa vaan olla se minun juttuni.

Kesätukka, checked! Mitä tykkäätte?

Psst. Jos oma luottokampaaja on vielä hakusessa, otapa Kirsiin yhteyttä. Tampereen Kaukajärvellä sijaitsevaan Blinkiin kannattaa Kirsin takia matkustaa pidemmältäkin (kyllä kannattaa) ja onpa Blink luvannut teille C&C:n lukijoille myös -10% alennuksen palveluistaan, kun mainitset aikaa varatessasi bonganneesi tarjouksen blogistani (alennus ei koske tuotteita eikä pidennyksiä). ♥

// It was time to update my summerhair and here’s the outcome! What do you think guys? It’s blonder and longer and I like it so much. Now I’m ready for the summer.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.