KESÄKYNSILAKKOJEN KUNINGATTARET

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkynsilakkojen kuningattaret ovat löytyneet! Lumenen Gel Effect-kynsilakat ovat nousseet blogimaailmassa jo pienimuotoiseksi ilmiöksi, mutta kirjoittamalla vielä oman näkemykseni näistä uutuuslakoista, haluan varmistaa sen, että jokainen minunkin lukijoistani nappaa tämän kesäkynsilakkavinkin talteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen käyttänyt nyt muutaman viikon ajan vain ja ainoastaan saamiani Lumenen Gel Effect-lakkoja. Tiedättekin jo, kuinka hurahtanut olen erilaisiin kotona tehtäviin hellävaraisiin geelilakkauksiin, joten sanapari Gel Effect kynsilakkapullon kyljessä sai minut hihkumaan riemusta. Lumenen lakat on näppärä levittää litteän siveltimen ansiosta, ja kahdella lakkakerroksella saat aikaiseksi geelilakoille tyypillisen, ”pullean” lopputuloksen. Lakka peittää kynnen tasaisesti ja kuivuu nopeasti. Nämä lakat toimivat kuitenkin ilman lamppuja ja muita välineitä, et tarvitse kestävään lopputulokseen edes alus- tai päällyslakkaa. Poistaminenkaan ei aiheuta otsalle tuskanhikeä. Lakka lähtee näppärästi pois aivan tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

GLISTERING SEA – KIMALLUS  2  IN THE FIELD – PELLON LAIDALLA
3  DEWY FLOWERS – KASTEENRAIKAS  4 CC NAIL CONCEALER
5  BARE LANDSCAPE – KARUA KAUNEUTTA 

Kuten jo varmasti huomasittekin, näistä lakoista on vaikea keksiä mitään huonoa sanottavaa. Negatiivisia puolia miettiessäni, yksi huono puoli kuitenkin löytyi. Lakat kestävät liian hyvin. Sävyjä on nimittäin valittavana valtava määrä ja kesä loppuu ennen kuin olen ehtinyt jokaista testata! Mutta toisaalta, tämä taitaa olla ongelma vain tälläiselle tuuliviirille kuin minä, joka vaihtaa lakan sävyä mielellään vähintään viikon välein.

Todisteeksi kestävyydestä en lyö teille ruutuun kuvaa juuri lakatuista kynsistäni (sellainen löytyy tosin Instagramistani täältä), vaan lakkauksesta, joka on ollut kynsilläni jo kaksi viikkoa. Lakka kiiltelee edelleen samalla tavalla kuin vastalakattuna ja lakan lohkeilua on havaittavissa ainoastaan vain parin kynnen kärjellä. Minähän sanoin, kesän kestävin lakka, no question about it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko onnistuin vakuuttamaan teidät siitä, että tälle lakalle on vaikea löytää varteenotettavaa kilpailijaa? Kuten kuvista kuitenkin jo saatoit arvata, niille, jotka rakastavat nudeja ja neutraaleja lakkauksia, suosittelen edelleen Lumenen CC Nail Concealer-lakkaa. Tuosta CC-tuotteesta kynsille kirjoittelinkin jo aiemmin täällä, ja kuten vajaasta pullosta voit päätellä, tuote on ollut näillä kesäkynsillä ahkerassa käytössä.

Gel Effect-lakat rantautuivat kauppoihin maaliskuussa ja kesän kannattavin lakkahankinta kustantaa 5,90e. Näiden lakkojen ohi ei kannata kaupassa kävellä. Joko olette testanneet?

// Looking for that perfect summernailpolish? I just found it. Lumene’s new Gel Effect-nailpolishes are absolutely amazing. They last long, look shiny and chic and there are so many different colors to choose from. You just have to try it babes!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.