PERJANTAIPIRKKO #38

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko38

”Ja nyt, kesäsateen ropistessa ikkunan takana, minä käperryn viltin alle höyryävän teekupposen kanssa lukemaan juuri postiluukusta alas kolahtanutta Trendiä/ Oliviaa/ Costumea/ Elleä kynttilänvalossa.”

Ihan vaan muutaman kerran olen tuohon lausahdukseen blogimaailmassa törmännyt ja olen sitä itsekin melkoisesti blogissani viljellyt. Harrastettuani eilen illalla tutkivaa journalismia Pirkkoa piirrellessäni, törmäsin keskusteluun, jossa tuo yllä oleva idyllinen lause rankattiin ärsyttävimmäksi lauseeksi, mitä bloggaaja blogissaan voi sanoa.

Oikeastihan bloggaajat istahtavat tuon lauseen sanottuaan kulahtaneeseen nojatuoliin pieruverkkareissaan likaisen kahvikupin kanssa selailemaan Tamperelaista hehkulampun valossa. Eiku.

Nyt blogistit, what’s the truth ja kuinka moni sortuu teetä viltin alla-lausahduksiin blogissaan?

// Perjantaipirkko vol. 38 is taking it easy.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.