NORPAN ASKARTELUNURKASTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innostuin pitkästä aikaa askartelemaan onnittelukortin, kun vietimme pikkusiskoni Roosan nimipäiviä sunnuntaina. Itsetehtyjen korttien saaminen on ihanaa. Meidän mamimme tekee maailman ihanimmat onnittelukortit ja odotankin usein paketteja enemmän sitä, millaisen kortin mami on minulle syntymäpäivänäni väkertänyt. Olen visusti säilönyt talteen kaikki saamani kortit ja ripustanut ne työhuoneeni seinälle – mitkään e-postikortit eivät koskaan tule voittamaan ihka-aitoja ja oikeita rakkaudella askarreltuja kortteja. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka tekemästäni kortista ei mikään mestariteos tullutkaan, ajattelin jakaa tämän helpon korttivinkkini kanssanne. Koska annoin lahjaksi Roosalle Fashionstoresta ostamani ruusukultaisen Guessin rannekorun, halusin tavanomaisen paketin sijaan yhdistää lahjan jollakin tavalla osaksi korttia.

Piirsin aluksi oman kämmeneni kuvan beigelle pahville ja tummensin sen ääriviivat mustaa tussia ja ruskeita puuvärejä käyttäen. Leikkasin saksilla pienet viillot pahviin niin, että sain ujutettua rannekorun paikoilleen. Lopuksi vielä koristelin kortin ja nidoin korun säilytyspussukan korttiin kiinni. Samaa ideaahan voi käyttää myös kaulakoruille ja korviksille, silloin käden sijasta paperiin voi piirtää korvan tai vaikkapa dekolteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helppoa ja nopeaa askartelua, joka taatusti nostaa lahjansaajan suunpielet hymyyn. Korttivinkin pääsee ottamaan käyttöön vaikkapa tulevana äitienpäiväviikonloppuna jos olet aikeissa hemmotella äitiäsi koruilla.

Suloista sadepäivää ja alkanutta viikkoa kaikille!

// My littlesister celebrated her nameday yesterday and I decided to make her a cute card. I bought her a gorgeous bracelet from Guess and I drew a picture of a hand on the paper. I added tha bracelet to the card and decorated it- all done! <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.