KAUNEUTTA KOTIIN EDULLISEMMIN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei mimmit ja ihanaa sunnuntai-iltaa! <3

Postailin teille eilen kaikkien aikojen lemppariboksistani, nimittäin huhtikuun LivBoxista ja olenkin aivan pähkinöinä, kun saan jakaa kanssanne alekoodin, jolla saat nyt alennusta -15% LivBox-tilauksesi loppusummasta.

KOODI: curiousnoora

LivBox jaksaa yllättää minut kuukausi toisensa jälkeen ja paketin saapuminen kuukauden alussa tuntuukin aina aivan joululta. Voit käyttää koodin niin yhden boksin, kuin kolmen kuukauden tilaukseenkin ja mikä ihaninta, voit yllättää koodia käyttäen myös vaikkapa oman mamisi tilaamalla hänelle LivBoxin äitienpäivälahjaksi. <3

Tilauksen pääset tekemään TÄSTÄ (klik!).

Kauniita hetkiä kevääseesi! :)

Psst. LivBox on muuten mukana jälleen myös Tampereen Muotikirppiksellä!

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolta tehdyistä tilauksista.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.