DESIGNTOR(N)ILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Viime kesänä rakastin vielä parvekkeeltamme aukeavia maisemia. Meille näkyi Näsinneula. Tänä keväänä laittaessani parveketta kevätkuntoon bongasin talitinttien ja töyhtöhyyppien lisäksi myös jotakin muuta parvekelasien läpi. Ison tumman möhkäleen. Mikä möhkäle uskaltaa tulla ja pilata talven aikana maisemani?!

No se hotelli. Se iso möhkälerakennus, joka näkyy nyt joka puolelle ja joka valtaa melkoisesti neliöitä keskustan tuntumasta. Yhä vakuuttuneemmaksi tulin siitä, että minä ja torni emme ole kavereita, kun kuvailimme asukuvia tornin kupeessa Designtorilla käydessäni. Olenko ainoa, jonka mielestä torni ei oikein istu moderniudessaan kaikkien niiden suloisten tiilitalojen joukkoon..

IMG_3422 IMG_3431 IMG_3419

Siinä se nyt on ja pysyy, enkä anna tornille ikinä anteeksi sitä, että se tukkii Näsinneula-näkymäni. Maisemoinnilla hotelli saadaan varmasti keskustakuvaan istumaan ja eiköhän ajatukseen isosta möhkäleestä aikanaan totukin.

Mutta tornista toriin, Designtorille valikoitui ylleni asu, jossa olen valehtelematta viihtynyt nyt peräti neljä päivää. Pusero kävi välillä pesussa, mutta sama look on mieleeni niin kovin, että mitä se asukriiseilemään. Tuo vaalea college on itse asiassa yksi harvoista shoppailukierrosteni tuloksista ja senkin bongasin Tampereen sijaan Helsingin Onlysta. Mukava pitkä pusero on omiaan näihin _hieman_ vaihteleviin sääolosuhteisiin. Jätetään mainitsematta, että tänä aamuna vein Eppua ulos vaatekaappini lämpimimmässä toppatakissa.

IMG_3428 IMG_3426 IMG_3434 IMG_3430

Puseron lisäksi tässä asussa on pelkkiä lemppareitani! Designtorilla kävin Uhana Designin myyntipöydässä hehkuttamassa palavaa rakkauttani Muotikirppis-kassia kohtaan (jonka voit muuten tilata kympillä täältä, klik!) ja onpa käyttöön taas päässyt tuo vuosi sitten Milanosta ostamani nahkatakkikin. Farkkupöksyt ovat viiden euron löytö Citymarketista ja D&G:n arskat ovat saavuttaneet paikkansa luottolaseinani. Koko kevään lemppariasuni.

TAKKI / JACKET STRADIVARIUS  PUSERO / SWEATER ONLY  FARKUT / JEANS CITYMARKET  HUIVI / SCARF LINDEX  KELLO / WATCH GUESS  RANNEKORU / BRACELET MARC BY MARC JACOBS (SECOND HAND)  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA  KASSI / BAG UHANA DESIGN & MUOTIKIRPPIS

IMG_3444 IMG_3413 IMG_3427

Maanantai alkaa jo kohta olla taputeltu ja tälle viikolle on luvassa jopa yksi kesälomapäiväkin, jonka vietän etelässä, kröhöm, Helsingissä jos tarkkoja ollaan. Ja kesälomallahan ei sitten tarvitse pukeutua toppavaatteisiin, eihän Poudan Pekka, eihän..

// This is one of my favourite springtime outfits! The chic jacket is from Milan and I bought that comfy sweater just a few weeks ago on sale and I felt so comfortable in this look. It’s (once again) freezing here in Finland, but let’s hope that my outfits will change into much more summery sometime soon!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.