YLLÄTYSTEN BOKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On aika hyvästellä huhtikuu. Erinomainen tapa jättää hyvästit kuukaudelle, joka oli pullollaan merkkejä keväästä, tuttuja kevään tuoksuja ja hiirenkorvia, on kurkata vielä kaikkien aikojen lemppari-LivBoxiini. Huhtikuun boksi oli nimittäin ääriään myöten täynnä luontoa.

LivBox on siitä jännittävä konsepti, että uutuudenviehätys ei katoa boksin avaamisesta koskaan. Vaikka LivBox on saapunut postitse luokseni jo reilun vuoden verran, on sen avaaminen yhä edelleen yhtä jännittävää. Joulu saapui huhtikuussa luokseni, kun käärin vaaleanvihreästä silkkipaperista esiin nämä aarteet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boksista löytyi huhtikuussa niin valtava määrä aarteita, että en edes tiedä mistä aloittaisin! Ladyvitan Beauty- ravintolisä hellii ihoa, hiuksia ja kynsiä, kun taas Herbinan biohajoavalla ruusua sisältävällä puhdistusvaahdolla loihdit kasvoille kevään hehkua. Hiuksiani pääsin hemmottelemaan Argan Caren Healing Smoothiella ja kosteuttavalla muotoiluvoiteella ja tutun ja turvallisen Nivean purnukasta löytyi vartaloemulsio normaalille ja kuivalle iholle. Ella Bachén vitamiinivoiteen salaisuus piilee sen sijaan terveellisissä ja syötävän hyvissä tehoaineissa. No minähän sanoin, että kyseessä oli melkoinen pakkaus!

LivBoxissa itseäni viehättää sen monipuolisuus. Kullakin boksilla on oma teemansa, mutta olen poikkeuksetta löytänyt tuotteiden joukosta aina jotain, joka itseäni kiinnostaa. Monista tuotteista on tullut vakiotuotteitani ja olen vuoden varrella päässyt testailemaan juttuja, joita en välttämättä kauppojen hyllyiltä olisi ostoskoriini kerännyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko linjoilla muita LivBoxiin hullaantuneita?

Pssst. Mikäli olet suunnitellut laittavasi LivBoxin tilaukseen, olehan valppaana, sillä pääsen hemmottelemaan teitä pian Muotikirppikselläkin mukana olevan LivBoxin alekoodilla. <3

// LivBox is a box full of cosmetic-surprises which arrives to your home every month. I have been a fan of LivBox for a loooong time and April’s box was full of amazing products from the nature. Have you heard about LivBox before?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.