YRTIT OMASTA KASVIHUONEESTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Hobbyhall.fi-verkkokauppa

Muutto kerrostalosta rivitaloon toteutti erään unelman, joka oli kypsynyt mielessäni jo pitkään. Oma piha toi mukanaan mahdollisuuksia vihersisustamiseen aivan uudella tavalla parvekkeen sisustamisen jälkeen ja kesä toisensa jälkeen olenkin ahkerasti istutellut ruukkuihin kesäkukkia ja kätkenyt maan uumeniin syksyisin kukkasipuleita. Takapihaamme koristivat viime vuonna huiman pitkät tomaatintaimet ja pihapiirin oravat ilahtuivat eräänä kesänä kovasti, kun mansikkaviljelmäni tuottivat niin hyvää satoa – en ehtinyt napata itselleni mansikoita lainkaan!

Grillin viereen, kesäherkkujen valmistuspisteen lähelle, olemme joka kesä istutelleet erilaisia yrttejä. Tänä kesänä yrttien istuttamisesta tuli entistä ihanampaa, kun yhteistyön myötä pääsin tilaamaan pihaamme 4livingin kasvihuoneen. Pienen ja näppärän kokoisen tietysti! Kasvihuone saapui parisen viikkoa sitten valmiiksi koottuna pihaamme ja ryhdyin tietysti heti tuumasta toiseen. Istutusvälineet avuksi ja hommiin.

Kahvalla varustettu kasvihuone on äärimmäisen helppo siirtää paikasta toiseen. Kun takatalvi on meinannut yllättää, olen siirtänyt istutukseni yöksi sisälle ja toisinaan kuljettanut sen paikkaan, johon auringon valo ja lämpö ovat yltäneet parhaiten. Vaikka ruokakauppojen yrttivalikoimasta löytyy myös erinomaisia yrttejä istutettavaksi, halusin tänä vuonna kasvattaa basilikaa ja persiljaa siemenistä asti itse. Tiesittekö, että Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löytyy jopa hurjan kattava valikoima yrttien, kukkien ja kasvisten siemeniä kotipuutarhurille? Kätevää, että tähänkin projektiin löytyi kaikki yhden ja saman verkkokaupan alta.

Moni pähkäilee kesäisin mökkituliaisten ja kesäviemisten parissa kyläreissujen yhteydessä; kun kokoat lahjaksi kasvihuoneen sisuksiin puutarhatyökalut, pari ruukkua ja siemeniä, pääsee lahjansaaja nauttimaan lahjastasi koko kesän ajan! Odotan jo itsekin innolla, koska yrttien taimet puskevat mullan läpi.

Iloa ja intoa kesän puutarhahommiin! Mitä herkkuja sinun unelmiesi kasvihuoneessa kasvaisi?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.