ONKO NYT SINUN VUOROSI IHASTUA JURLIQUE-TUOTTEISIIN?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aluksi se tuntui haastavalta- kuinka voisin sitoutua kuukaudeksi käyttämään vain yhden tuotemerkin tuotteita? Pärjäisinkö? Koska Jurliquen tuotteet olivat kuitenkin osittain minulle tuttuja jo entuudestaan tiesin, että kuukausi Jurliquen kanssa tulisi sujumaan ruusuilla tanssien. Nyt kuukauden testijakso on ohi ja voin todeta olleeni oikeassa.

Haluan nostaa esiin tuon kuukauden ajalta muutaman oman suosikkini. Kuten olen jo useasti aiemminkin maininnut, luonnollisemmat ihonhoitotuotteet ovat ratkaisseet monia kasvojeni ihonhoitoon liittyviä ongelmia. Kun testijaksoni alkoi oli kasvojeni iholla havaittavissa talven jäljiltä vielä muutamia selviä ongelmakohtia, pintakuivuutta ja punoitusta. Käytyäni Jurlique-kasvohoidossa Aurinkolintu-hoitolassa, alkoi tuo ongelmavyyhti kuitenkin purkautua ja Jurlique-tuotteet pääsivät tositoimiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdoton suosikkini, Calendula Redness Rescue-sarjaan kuuluva kosteusvoide nousi käyttämieni tuotteiden kärkipäähän. Saatuani kasvohoidosta tarkemmat ohjeet siihen, mitä juuri minun ihoni kaipaisi, jätin voidemaisen puhdistusaineen käytön vähemmälle, ja keskityin kasvojeni kosteuttamiseen. Iltapesun yhteydessä levitin kasvoilleni kauttaaltaan kosteusvoidetta (mutta vain ohuen kerroksen, tuote on todella riittoisaa) ja tuote teki yön aikana kasvojeni ihosta pehmeän ja hyvinvoivan näköisen.

Kosteusvoiteen kaverina ja tehostajana käytin alla olevassa kuvassa näkyvää kasvovettä samaisesta Calendula Redness Rescue-sarjasta. Olen 26-vuotias ja vasta kasvohoidossa käynti sai minut ymmärtämään sen, miksi sen käyttö on niin tärkeää! Olen pitkään pohtinut sitä, miksi ihoni pintakuivuuteen ei auta kosteusvoiteen käyttö, mutta ottaessani mukaan ihonhoitorutiinieni joukkoon kasvoveden, ongelma poistui kuukauden aikana. Innoissani tästä havainnosta, olenkin suihkinut kasvovettä kasvoilleni, myös meikin päälle, jopa kolme kertaa päivässä. Se ei ainoastaan virkistä, vaan hoitaa samalla ihoani. Mahtava tuote!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän tehoduon lisäksi haluaisin antaa vielä suuret aplodit ikisuosikilleni, Herbal Recovery-sarjan kasvoöljylle. Tuo pieni, mutta riittoisa pullo öljyä on ollut käytössä minulla jo kohta vuoden ajan ja on vaikea kuvitella luopuvani tästä tuotteesta ikinä. Ruskea lasipullo kulkeekin siis mukanani niin reissuillani kuin on päivittäisessä käytössä kotonakin, aina silloin, kun iho tarvitsee tehokosteutusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska omat suuret suosikkini löytyivät nimenomaan Calendula Redness Rescue-sarjasta, olen niin innoissani, kun pääsen arpomaan lukijoideni kesken tämän arvokkaan ja luonnollisen superpaketin ihonhoitotuotteita. Pakettiin kuuluvat omien suosikkieni, kosteusvoiteen ja kasvomistin lisäksi, myös uuteen sarjaan kuuluva tehokkaasti kosteuttava seerumi.

candcjur2

Tätä arvontaa et halua jättää väliin ja toivonkin, että kommenttiboksi täyttyisi innokkaista arvontaan osallistuvista kommenteista. Ette tiedäkään kuinka toivon paketin päätyvän juuri sellaiselle henkilölle, joka on kaivannut kasvojensa ihonhoitoon tälläistä tehokolmikkoa, sitä itsekään välttämättä tiedostamatta. Onnea matkaan, ihan jokaiselle.

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 2.4.2014 klo 23:59. Osallistua voit jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentin.

Luonnollista hehkua ja kauneutta sinunkin kevääseesi!

Pssst. Re:fashionin lukijat saavat Candyshopin myymälästä (Lönnrotinkatu 9, 00120 Helsinki) sekä verkkokaupasta yllätyslahjan ostaessaan Jurliquen tuotteita. Edun saa verkkokaupasta kirjoittamalla tilaukseen koodin ”refashion”. Kosmetiikkakioskista edun saa kertomalla, että lukee Re:fashion-blogeja. Ylläreitä saatavilla rajoitettu erä.

// My new love, Jurlique. If you are looking for the perfect skincareproducts, I recommend you to participate into this give-away. I promise, you won’t be disappointed; these products are amazing.


Posted in kauneus and tagged , , , by NOORA.