ASUKUVISSA EVA P.

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Isoäitini, tuttavallisemmin Eva-muorini, voisi vaikka heti pistää oman tyyliblogin pystyyn. En tiedä toista noin tyylikästä 78-vuotiasta isoäitiä kuin hän on, ja olinkin superinnoissani, kun mummuni suostui blogiini asukuvavierailijaksi.

Meirän muori ei pelkää käyttää värejä ja kiertelee ahkerasti vaatekauppoja kaupungilla kuljeskellessaan. Löytöjä mummu on tehnyt niin H&M:ltä kuin muistakin ketjuliikkeistä ja olenpa minäkin muutaman itselleni käyttämättömäksi jääneen neuleen hänelle antanut- esimerkiksi tuo huikea neonkeltainen Cubuksen neule on tyttärentyttäreltä perittyä!

IMG_2825 IMG_2832

Värejä mummu ei pelkää, mutta totesi tosin, että vielä joitakin vuosia sitten neonkeltaisen ja sähkönsinisen yhdistelmä ei välttämättä olisi tuntunut luontevalta asukokonaisuudelta. Nykypäivänä tämäkin kombo toimii kuitenkin niin muodin kuin mummunkin mielestä ja mummelini sädehtikin auringon kanssa kilpaa tässä lookissa. Huivin alta pilkotti myös mummulle antamani suloinen syntymäpäivälahjapöllökoru.

Toivon totisesti, että itsekin olen joskus noin tyylikäs mummu. Mikäli itse en enää blogia tuolloin kirjoita, omat lapsenlapseni saavat kyllä joskus luvan kuvailla asukuviani omiin blogeihinsa..

Ei hassumpi tyylitaituri vai mitä?

IMG_2828

// It’s my stylish grandma Eva! Isn’t she looking gorgeous?! I love her style, she isn’t afraid to use colors and she loves to shop new clothes. I think she looks stunning in the neon-yellow-jumper and the blue scarf.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.